MISLI 21. STOLJEĆA: / "Ručnikom se služim nakon tuširanja"

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

Još je jedna teniska godina prošla u potpunoj dominaciji Novaka Đokovića, apsolutnog vladara svjetskog teniskog poretka.

1.1.2016.
21:15
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

Teniska godina ponudila je i neke smiješne izjave pojedinaca s ATP Toura, a niti ovdje Đoković nije propustio uvrstite se među odabrane. Evo izbora nekih...

Trava nema glutena

"Uvjerili su me da je bez glutena, prirodna i organska i da je mogu jesti", izjava je koju je ponudio Novak Đoković nakon što je pojeo malo trave sa terena poslije osvajanja naslova u Wimbledonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadal se brani

"Osmi sam na svijetu, nisam stoti. Svaki puta kada sam na konferenciji za medije imam osjećaj da sam 200. Pa nisam baš tako loš", rekao je tijekom US Opena Rafael Nadal na upit novinara o svojoj slabijoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ručnik se koristi nakon tuširanja

"Neće me izgurati ručnik. Meni je to nešto čime se služim nakon tuširanja", objasnio je Roger Federer činjenicu da je izabrao klupu uz teren na kojoj je bio ručnik Novaka Đokovića. U pitanju je meč londonskog ATP Mastersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto?

"Zašto?", vidno zbunjen bio je Ivo Karlović tijekom Rogers Cupa na kojem je suočen s izjavom da se na ATP Touru priča o tenisačima s najboljim servisom. Hrvatski tenisač uputio je u karijeri 10.442 neobranjiva servisa, više od ikoga ikada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štepanek i teniske ljubavi

"Ne izlazim više s tenisačicama", kazao je Radek Štepanek, bivši zaručnik Martine Hingis, suprug Nicole Vaidišove i nekadašnji momak Petre Kvitove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maratonac Young

"Čini mi se da nisu ništa gledali", rekao je Donald Young, koji je na US Openu odigrao dva meča u pet setova u konkurenciji tenisača, a nastupao i u parovima i mješovitim parovima, nakon što je uočio da su mu zaposlenici ispraznili ormarić misleći da više nije u turniru.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo