Dosta joj je / Legendarna tenisačica oštro po današnjoj zvijezdi: 'Želimo da igrači budu primjeri, a ne vulgarni i nasilni'

Image
Foto: Profimedia

Dotakla se i ostalih agresivnih ispada, kao što se dešava kod Nicka Kyrgiosa, Daniila Medvedeva i još nekih tenisača.

17.4.2022.
16:45
Profimedia
VOYO logo

Bivša najbolja tenisačica svijeta, Justine Henin, osvrnula se na neprimjereno ponašanje trećeplasiranog tenisača svijeta, Alexandera Zvereva.

Naime, Zverev je već neko vrijeme pod povećalom teniske javnosti zbog agresivnih ispada na turnirima. Najviše je prašine digla njegova burna reakcija tijekom turnira u Acapulcu, kada je agresivno udarao reketom po stolici suca, koji je skoro stradao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bi uopće trebao biti na terenu. Razumijem da je možda umoran, ali više nikada ne bismo trebali vidjeti takve stvari od Zvereva. Riječ je o zastrašivanju, bijesu, to jednostavno nije u redu. To se mora strogo kaznitii i moraju poduzeti sve mjere da to prestane," rekla je Henin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Henin je osvojila sedam Grand Slam titula u svojoj karijeri. Ukupno je bila najbolja tenisačica svijeta čak 117 tjedana, a osvojila je i zlato na Olikmpijskim igrama. Dotakla  se i ostalih agresivnih ispada, kao što to rade Nick Kyrgios, Daniil Medvedev i još određeni tenisači.

"To što rade nije dobro za imidž sporta koji svi volimo. Želimo da igrači budu primjeri, a ne vulgarni i nasilni. Ne želim ovo više gledati u tenisu, moraju prestati s tim."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo