KONAČNO JE DOČEKAO: / Karlović preko Srbina do prve ovogodišnje pobjede i velikog jubileja!

Image
Foto: AFP, KARIM SAHIB

Hrvatski tenisač Ivo Karlović plasirao se u četvrtfinale ATP turnira koji se, uz nagradni fond od 426.000 eura, igra na zemljanoj podlozi u turskom velegradu Istanbulu.

28.4.2016.
19:19
AFP, KARIM SAHIB
VOYO logo

Karlović je, kao treći nositelj turnira, bio slobodan u prvom kolu, a u drugom je svladao 69. igrača svijeta, Srbina Dušana Lajovića, sa 7-6 (11), 7-6 (7) u meču koji je trajao jedan sat i 48 minuta. Hrvatskom je veteranu, 31. tenisaču svjetske ljestvice, to prva ovogodišnja pobjeda, dosad je imao omjer pobjeda i poraza 0-6. Ujedno mu je to i jubilarna 300. pobjeda u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez prilike za break

Zanimljivo je da 37-godišnji Karlović u cijelom meču nije imao nijednu priliku za oduzimanje servisa suparniku, ali je u dva vrlo neizvjesna tie-breaka bio uspješniji. Lajović je u prvom propustio tri set-lopte, a u drugom još dvije. Zagrepčanin je ukupno ispalio 13 asova, dva više od srpskog tenisača, i osvojio 90 posto poena nakon ubačenog prvog servisa. Četvrta mu je to pobjeda u isto toliko dosadašnjih međusobnih dvoboja protiv Lajovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za ulazak u polufinale Karlović će igrati protiv boljeg iz dvoboja Španjolca Marcela Granollersa i Južnokorejanca Hyeona Chunga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo