Loša predstava / Izlet na jug Francuske nije upalio: Ćorić izgubio od domaćeg igrača s pozivnicom

Image
Foto: EXPA/PIXSELL

Borna Ćorić izgubio je već u prvom nastupu u Marseilleu

21.2.2019.
17:03
EXPA/PIXSELL
VOYO logo

Povratak Borne Ćorića službenim mečevima nakon točno mjesec dana otkako je poražen u osmini finala Australian Opena od Lucasa Pouillea nije prošao prema očekivanjima. Drugi hrvatski reket kao drugi nositelj ispao je već u svom prvom nastupu u Marseilleu odnosno drugom kolu turnira na jugu Francuske.

Dvije godine mlađi Francuz u naletu Ugo Humbert (ATP 75) upisao je najveću pobjedu karijere i tek petu uopće na ATP razini. Prošlog tjedna osvojio je Challenger u Cherbourgu i formu uspješno prenio više od 1000 kilometara južno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podatak da nije oduzeo servis domaćem predstavniku s pozivnicom, a istovremeno je sa 76 posto ubačaja prvog bio vrlo ranjiv na svom, dosta govori o Ćorićevoj predstavi, no nevezano za to, nije nam baš ni jasan dolazak u dvoranu Marseillea nakon mjesec dana stanke. Ako je već htio igrati u tim uvjetima, duplo više bodova dijelilo se prošli tjedan u Rotterdamu, a već sljedeći 22-godišnji Zagrepčanin igra u potpuno drugačijim uvjetima u Dubaiju. Bio je ovo izlet koji definitivno nije upalio niti je imao previše smisla.

ATP Marseille, drugo kolo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugo Humbert (Francuska) - Borna Ćorić (Hrvatska) 6:3, 6:3

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo