IVANIŠEVIĆEVA IZJAVA GLASNO ODJEKNULA: / Oglasio se problematični Australac, evo što mu je poručio

Image
Foto: Profimedia

Hrvat je, doduše, rekao dosta toga pozitivnog o prozvanom tenisaču

31.7.2019.
11:49
Profimedia
VOYO logo

"Bi li se nešto promijenilo da ja treniram Kyrgiosa? Puno me ljudi pita to pitanje, ali ne znam što bih rekao. Ne znam ni što bih mu rekao kao trener. Nick ima problema s autoritetom i zapravo mi se čini da je jedino rješenje da Nick bude trener Nicku. Ali naravno da bih ga volio vidjeti koncentriranog i spremnog za Grand Slam turnir da vidimo za što je zaista sposoban od prvog do zadnjeg poena".

To je rekao GoranIvanišević u intervjuu za francuski portal We love tennis što je izazvalo reakciju australskog tenisača. On se oglasio putem Twittera na kojem je linkao intervju i napisao: 'Ni ja isto'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojasnio je ovim putem Ivanišević zašto misli da je problematični Kyrgios odlična stvar za tenis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poseban tenisač

"On je poseban, ali me smeta što ima talent da bude broj 1 na svijetu, ali totalno je nepredvidljiv. Može odigrati tri luda meča i onda potpuno nestati. Ne mogu zamisliti kakva bi bila njegova karijera da je ozbiljniji", kazao je. Progovorio je o i neslaganju Australca i Novaka Đokovića.

"Zajedno su na terenima cijele godine i svatko ima svoje stavove i nekoga koga voliš više ili manje, ali ne moraš o tome pričati javno. Ako pobijediš nekoga koga ne voliš osmjehneš mu se prilikom rukovanjai to je sasvim dovoljno", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo