HRVATSKI TENISAČI RAZBILI AUSTRIJU: / Čilić i ekipa s glatkih 3:0 slavili u Sydneyju, Dodig i Mektić osigurali treći bod

Image
Foto: James Gourley/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

2. kolu Hrvatska u ponedjeljak igra protiv Poljske

4.1.2020.
15:58
James Gourley/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia
VOYO logo

Hrvatska muška teniska reprezentacija u susretu je 1. kola skupine E ATP kupa u Sydneyu svladala Austriju s maksimalnih 3-0.

Nakon što su pobjedu osigurali Marin Čilić i Borna Ćorić koji su u pojedinačnim dvobojima svladali Dennisa Novaka sa 6-7 (4), 6-4, 6-4, odnosno DominicaThiema sa 7-6 (4), 2-6, 6-3, treći bod su osigurali Ivan Dodig i NikolaMektić 7-6 (4), 6-2 pobjedom protiv OliveraMaracha i JuergenaMelzera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednici skupina u četvrtfinale

U prvom dvoboju ove skupine Argentina je svladala Poljsku sa 2-1. Argentinu je u vodstvo doveo GuidoPella koji je svladao KamilaMajchrzaka sa 6-2, 2-6, 6-2, na 1-1 poravnao je HubertHurkacz koji je bio bolji od DiegaSchwartzmana sa 4-6, 6-2, 6-3, da bi u odlučujućoj igri parova MaximoGonzalez i AndreasMolteni nadigrali HubertaHurkacza i LukaszaKubota sa 6-2, 6-4.

Plasman u četvrtfinale ATP kupa izborit će šest pobjednika skupina te još dvije najbolje druge reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska će u 2. kolu u ponedjeljak igrati protiv Poljske, dok će u srijedu u 3. kolu suparnik našim tenisačima biti Argentina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo