Hrvati i dalje rasturaju u Beogradu! Dominacija!

Hrvatski tenisači Ivan Dodig i Antonio Veić plasirali su se u četvrtfinale parova na ATP turniru iz serije 250 koji je ovog tjedna igra na zemljanim terenima Beograda.

2.5.2012.
21:02
VOYO logo

Naš je par sa 5-7, 7-6(1) i 10-5 bio bolji od talijansko-francuske kombinacije Alessandro Motti i Benoit Paire nakon 95 minuta igre. I dok je uzimanje poena na servisu protivnika bio problem u prvome setu za Dodiga i Veića, u drugome, a pogotovo u trećemu, je taj segmet igre bio puno bolji. Nakon što su izgubili prvi set 7:5, Dodig i Veić su u tie-breaku drugog, čini se, pronašli načina kako lakše dolaziti do poena protiv servisa, pa su u super tie-breaku uzeli pet poena na svom i pet na suparnikovom servisu za sigurnih 10:5. U četvrtfinalu turnira pod okriljem obitelji Đoković će naša kombinacija igrati protiv Izraelaca Jonathana Erlicha i Andyja Rama, koji su sa 7:5, 6:3 bilo bolji od Igora Zelenayja i Travisa Parrotta.

Hrvatska tenisačica Petra Martić plasirala se u četvrtfinale WTA turnira u Budimpešti koji se ovog tjedna igra na zemljanoj podlozi. Naša tenisačica uzvratila je igračici iz Kineskog Taipeija,Su-Wei Hsieh, za poraz u finalu turnira u Kuala Lumpuru koji se igrao početkom ožujka ove godine. Martić je tada zbog iscrpljenosti predala dvoboj pri rezultatu 6:2, 5:7, 1:4, jer je samo nekoliko sati ranije u više od tri sata igre pobijedila u polufinalu Jelenu Janković. Ovoga puta dileme oko pobjednice nije bilo s obzirom na to da je u nešto manje od 65 minuta riješila Hsieh rezultatom 6:4, 6:1. Naša je igračica u prvom setu dva puta oduzimala servis svojoj suparnici, dok je jednom gubila svoj. U drugom je sve bilo puno lakše s obzirom da je Martić čak tri puta oduzela početni udarac Hsieh, a istovremeno joj nije ponudila nijednu break-loptu. Martić će u četvrtfinalu igrati protiv Ruskinje Jelene Vesnine s kojom je dosada odigrala jedan susret. U meču prošle sezone u Cincinnatiju, naša je tenisačica slavila rezultatom 3:6, 7:6(5), 6:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo