FOTO: / Slavni Cipranin zbog Karoline zavolio Varaždin!

Jedan od najpoznatijih Cipranina na svijetu, tenisač Marcos Baghdatis u Varaždinu će se pripremati za nastavak zemljane sezone. Razlog dolaska baš u Hrvatsku?

19.4.2011.
16:21
VOYO logo

O ljubavnoj vezi između hrvatske tenisačice i bivšeg člana TOP 10 društva najboljih tenisača svijeta počelo se pričati u siječnju prošle godine kada je Marcos Baghdatis iz lože u kojoj su bili smješteni trener, obitelji i prijatelji Karoline Šprem pratio njezin meč 1. kola Australian Opena.

26-godišnja Varaždinka je tada odmah na startu prvog Grand Slama sezone izgubila od domaće tenisačice Casey Dellacque, ali je ipak ostala u Melbourneu kako bi pratila mečeve svog novopečenog dečka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U rujnu prošle godine hrvatska je tenisačica svog slavnog Cipranina 'pokazala' i sugrađanima, a tih su dana Karolina i Marcos često zagrljeni šetali varaždinskim ulicama.

Ovoga tjedna ponovno su u Varaždin gdje na terenima teniskog centra Varteks zajednički treniraju za nastavak zemljane sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marcos Baghdatis, trenutno 25. igrač svijeta, prošlog je tjedna poražen u 1. kolu turnira u Monte Carlu od Čeha Radeka Stepaneka (6:3, 1:6, 6:7 (7)), dok Karolina nije odigrala ozbiljni turnir još od siječnja i Australian Opena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo