FOTO: / OVDJE JE VRIJEME DAVNO STALO! Pogledajte gdje Srbi docekuju Hrvate

Kada je prije nekoliko mjeseci Srpski teniski savez odlucio da ce se dvoboj 1. kola Svjetske skupine Davis Cupa protiv Hrvatske igrati u Kraljevu, malo je bilo onih koji nisu ostali iznenadeni.

5.3.2015.
17:11
VOYO logo

Uglavnom, najbolji svjetski tenisac Novak Dokovic povest ce u petak svoju reprezentaciju u okrsaj protiv oslabljene Hrvatske u dvorani koja prima 3.300 gledatelja, u gradu koji izgleda kao mjesto radnje Doma za vjesanje. Kraljevo ima nesto vise od 60.000 stanovnika, nalazi se u sredisnjoj Srbiji, ne odvec daleko od granice s Kosovom.

Sudeci prema fotografijama, cini se da je vrijeme tamo stalo negdje u sedamdesetima ili osamdesetima. Na ulicama prevladavaju 'jugici', zidovi su puni plakata koji su, cini se, godinama tamo, plocnicima secu psi lutalice... Pa ipak, Srbi su odlucili bas tamo smjestiti dvoboj elitnog teniskog natjecanja cime su izazvali pravu euforiju u gradu. Dvorana je bila puna i tijekom treninga, a ulaznice za meceve su razgrabljene. Tocnije, u prodaji ih je bilo vrlo malo, a ostale su se dijelile po babi i stricevima sto je i samog Dokovica dovelo do ludila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne zelim riskirati praznu dvoranu i zato smo otisli u unutrasnjost Srbije. Arena je u finalu Davis Cupa bila poluprazna i uvjeren sam da ni protiv Hrvata ne bi bila puna. Ne znam radi li se o ekonomskoj situaciji ili necem drugom, ali mozda ce ovaj potez otrijezniti navijace. Kosovo je blizu, ali nema straha od nereda", pojasnio je prije nekoliko mjeseci srpski izbornik Bogdan Obradovic odluku da se igra u Kraljevu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo