Federer otkrio tajnu iz svoje bračne postelje!

Roger Federer je nakon pobjede u finalu teniskog ATP turnira iz serije Masters 1000 igranog u Bercyju, otkrio da se nije baš najbolje naspavao noć uoči susreta s Francuzom Tsongom...

14.11.2011.
14:34
VOYO logo

Švicarac, inače otac dvogodišnjih kćerki blizanki, nije imao miran san u noći sa subote na nedjelju, ali ne zbog toga što ga je brinulo hoće li osvojiti prvi Masters 1000 ove sezone, već zbog poziva jedne od svoje dvije kćeri u četiri sata u noći.

"Dogodilo se puno puta ove sezone da me probudila usred noći. Ali nijednom kada sam imao priliku osvojiti naslov", otkrio je Federer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadao sam se da ću se naspavati, ali odjednom sam se našao kako zajedno sa suprugom Mirkom trčim u susjednu sobu da vidim što nije u redu. Mirka mi je rekla da ju uzmemo u naš krevet, na što ja nisam mogao ništa drugo reći nego dobro. Nisam se mogao svađati s njom u četiri sata ujutro", rekao je u šali nekadašnji broj jedan.

Srećom sve je prošlo u najboljem redu za švicarskog genijalca koji je u nedjelju u 15 sati bio spreman kao puška za dvoboj s ljubimcem domaće publike – Jo-Wilfriedom Tsongom. Federer je slavio sa 6:1 i 7:6(3), što mu je bio drugi naslov u svega dva tjedna. Do prije dva tjedna Federer je bio na samo jednom osvojenom naslovu u sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na kraju krajeva sve je prošlo u najboljem redu. Sretan sam. Već me nekoliko puta ovaj tjedan probudila, ali možda je to ipak dobar znak", našalio je Švicarac.

Nakon neprospavane noći i velike borbe s Tsongom, barem u drugom setu, Federer je pronašao snage i da podigne iznimno velik i težak trofej pobjednika BNP Paribas Mastersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Umalo sam dobio grč u bicepsu. Podizao sam i prije nekoliko teških trofeja. Poput onog u Gstaadu koji je težak kao stijena. Međutim, ovaj je trofej od pravog čelika, tako da možete zamisliti koliko sam jak", zaključio je ponovno šalom Federer konferenciju za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo