Evo kako je Đoković odgovorio Kosteliću!

Novak Đoković odlučio je nakon šest godina krenuti na najdraže skijalište, ali prije toga je morao odgovoriti na neka 'škakljiva pitanja'.

9.2.2012.
14:35
VOYO logo

"Nisam bio u Srbiji dva i pol mjeseca, a na Kopaoniku šest, sedam godina. Želim iskoristiti ovih desetak slobodnih dana da se dobro odmorim i da malo stanem na skije s društvom. S druge strane, pregovori još traju jer majka nije za to da idem na Kopaonik, smatra da je previše hladno. Valjda ću je uvjeriti na kraju", objasnio je prvo Đoković beogradskim medijima svoju ljubav prema skijanju.

"Skijanje je moja najveća ljubav poslije tenisa i priznajem da žalim što se nisam oprobao na nekom profesionalnom natjecanju. Skijanje je kompleksniji sport od tenisa, priznajem i to", rekao je prvi tenisač svijeta, koji je, očito, čuo izjavu Ante Kostelića o tome kako 'tenis može igrati svatko'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Gips je na dodjeli nagrada za sportaša Grada Zagreba sasvim neočekivano spomenuo i Đokovića, koji je je večer prije dobio nagradu Laureus za najboljeg sportaša svijeta u prošloj godini.

''Tenis stvarno može igrati svatko. Ima odličnih tenisača iz Čilea, Argentine i tako dalje. Skijaški krug je ograničen. Da vas samo podsjetim da je Đoković rođen na Kopaoniku. I da se probao skijati. Budući da smo prijatelji s njima, iskoristit ću ono što su rekli. Skijanje nije tenis, skijanje je mnogo komplikovano', rekao je tada tata Ante.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nole je, pak, pokazao koliki je sportaš, na novinarsko pitanje kako komentira izjavu Ante Kostelića da se tenisom može baviti svatko, a skijanjem ne, odgovorio je:

"Nisam pročitao tu izjavu tako da je ne bih komentirao, a ovom prilikom bih pozdravio Ivicu. On je veliki sportaš!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možemo samo reći: 'Svaka čast!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo