ĐOKOVIĆEV OTAC IZVRIJEĐAO FEDERERA: / 'Znate li što je napravio mom sinu prije 15 godina? Odmah sam znao da nije dobar čovjek'

Image
Foto: AFP

Sjetio se što je napravio kad je Novak bio na početku karijere

2.4.2021.
19:34
AFP
VOYO logo

Srđan Đoković, otac najboljeg tenisača na svijetu Novaka Đokovića, obračunao se po tko zna koji put u zadnje vrijeme sa zapadnim medijima, a ovaj put i s Rogerom Federerom.

"Očito je da strani mediji nemaju baš najbolje mišljenje o nama i da im stalno nešto smetamo. Iskreno, ni ja ne želim biti dio tog njihovog svijeta. Nekako mi se čini da je taj njihov svijet izokrenut", rekao je Đokovićev otac gostujući na K1 televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Meni je žao što stranim medijima ne odgovaraju moje izjave, ali ja govorim samo istinu. Oni toliko blate Novaka i pričaju ogavne stvari o njemu. Ovo što ja odgovaram je samo 0.01 % oštrije u odnosu na to kako se oni ponašaju prema tom šampionu kojega više neće taj svijet imati"; kazao je i otkrio kako više ne gleda njegove mečeve.

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

15.11.2017., Kombank Arena, Beograd, Srbija - Turkish Airlines Euroliga, 7. kolo, KK Crvena Zvezda MTS - CSKA Moskva. Novak Djokovic i Srdjan Djokovic. Photo: Srdjan Ilic/PIXSELL

"Ne gledam. Sad sam finale Australian Opena gledao možda par minuta. Što radim? Blejim okolo. Samo čekam da se završi set, pa da mi jave. Dijana, moja supruga, gleda, žene su jače od nas", rekao je pa je nekoliko riječi posvetio Federeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije jedno 15 godina on je napao mog sina dok je bio mlad, imao je 18 ili 19 godina i znao je da dolazi netko tko će biti bolji od njega. Rekao sam tada da je on veliki šampion, najbolji u to vrijeme, ali koliko je veliki šampion, toliko nije dobar čovjek", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo