KAKVE SCENE / Đokovića u ovakvom izdanju nismo vidjeli nikada: Potpuno se slomio, a ono što je rekao odjeknulo je u Srbiji

Image

Novak Đoković potpuno se emotivno slomio na dočeku njega i košarkaša u Beogradu

12.9.2023.
21:33
VOYO logo

U Beogradu je u utorak ispred Skupštine organiziran veliki doček srebrnih košarkaša sa Svjetskog prvenstva te osvajača US Opena Novaka Đokovića.

Image
ZANIMLJIV TEKST /

Čestitka Đokoviću na osvojenom US Openu premijera iz susjedstva odjeknula u Srbiji: Dio poruke im zasmetao

Image
ZANIMLJIV TEKST /

Čestitka Đokoviću na osvojenom US Openu premijera iz susjedstva odjeknula u Srbiji: Dio poruke im zasmetao

Prvi su na balkon pred navijače izašli košarkaši, a u njihovo ime zahvalio se Aleksa Avramović, koji se emotivno obratio Boriši Simaniću, koji je ostao bez bubrega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Konačno vidimo plodove ovoga što smo radili. Hvala vam od srca, sve vas volimo. Ne mogu ne spomenuti ovog momka koji nas je sve ujedinio. On je dao mnogo više od svih nas. Hvala mu na tome. Živjela Srbija. Slava Bogu."

Potom se pojavio i Đoković, koji se potpuno emotivno slomio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tresem se, ne znam što reći, a toliko bih toga rekao. Htio bih da čestitam našim prvacima, basketašima i košarkašima na fenomenalnim uspjesima, ne samo ove godine, nego svih ovih godina kroz povijest. Hvala im što su prihvatili da budem dio slavlja i da se zajedno družimo večeras", započeo je Novak pa nastavio:

"Ovo je ostvarenje dječačkog sna za mene, a to je taj da sam kao klinac kao i mnogi iz moje generacije bio tu u masi i slavio velike medalje s prvenstava naših slavnih košarkaša, odbojkaša, vaterpolista, svih ljudi koji su fantastično predstavljali Srbiju. Bio sam ovdje nekoliko puta, ali ovo je neprocjenjivo i nezamjenjivo, ovo se više nikad neće ponoviti. Da stojim pored velikih šampiona, ali velikih ljudi, s kojima imam prijateljski odnos, s njima sam pričao prije izlaska ovdje. Osjetio sam njihovu slogu i zajedništvo i taj momenat ljudskosti. Boriša je heroj nacije i zaslužujete da mu svi skandirate. Boriša, Boriša."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hoću završiti s ovim riječima, na svijetu, nijedna nacija nema ovaj duh koji mi imamo. Živjela Srbija."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BKFC 50 iz Denvera ekskluzivno gledajte 23. rujna na streaming platformi Voyo.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo