ĐOKOVIĆ TAKO VIŠE NIJE MOGAO IGRATI: / Najbolji srpski tenisač napravio ono što je dugo izbjegavao?

Image
Foto: AFP, CLIVE BRUNSKILL

Ponajbolji tenisač današnji odlučio se na operaciju kako bi sanirao ozljedu

2.2.2018.
10:31
AFP, CLIVE BRUNSKILL
VOYO logo

Prvi srpski tenisač Novak Đoković operirao je lakat s kojim je imao velikih problema proteklih nekoliko mjeseci, objavio je švicarski Blick.

ĐOKOVIĆ ZABRINUO NAVIJAČE FOTOGRAFIJOM NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: ‘Ovo me jako rastužuje…’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đoković je posljednji meč odigrao na Australian Openu kada je poražen od Koreanca Hyeona Chunga poslije šestomjesečne pauze zbog ozljede, ali tijekom dvoboja je imao problema s laktom koji još očito nije sto posto zaliječen te se odlučio za ono što je dugo izbjegavao - operaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz klinike nisu htjeli potvrditi operaciju

Nadao se trenutačno 13. igrač svijeta kako će riješiti problem samo terapijom, ali očigledno to nije uspjelo pa je operiran u Švicarskoj. Navodno je mislio obaviti zahvat u Češkoj, ali odlučio se za Basel.

Pozivajući se na talijanski teniski portal, Švicarci pišu kako je Đoković zbog problema s laktom nastupao pod bolovima te se morala odraditi ova operacija. Iz klinike, poštivajući privatnost pacijenta, nije potvrdili da li je bio kod njih na zahvatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijače najboljeg srpskog tenisača sinoć zabrinula je fotografija koja je kružila društvenim mrežama, a na kojoj osvajač 12 Grand slamova pozira s bandažiranom rukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo