ĐOKOVIĆ SE OGLASIO O SVOJIM ZDRAVSTEVNIM PROBLEMIMA: / 'Na dobrom sam putu, ali ovo je velik izazov'

Image
Foto: AFP PHOTO, Joe TOTH

"Uvijek sam se trudio na najbolji način brinuti o sebi i zato sam uspijevao toliko godina igrati na vrhunskom nivou", napisao je Đoković

3.2.2018.
10:59
AFP PHOTO, Joe TOTH
VOYO logo

Jedan od najboljih igrača svijeta, Srbin Novak Đoković posljednji je meč odigrao na Australian Openu kada je poražen od Koreanca HyeonaChunga poslije šestomjesečne pauze zbog ozljede, ali tijekom dvoboja je imao problema s laktom koji još očito nije sto posto zaliječen te se odlučio za ono što je dugo izbjegavao – operaciju.

Pokušao je u tom šestomjesečnom razdoblju zaliječiti ozljedu mirovanjem i neinvazivnim metodama, ali kako one nisu dale rezultata, Đokovića je na koncu morao pod nož, a operaciju je obavio u švicarskom Baselu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje je planove i vijesti podijelio sa svojim fanovima putem Facebooka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dragi moji, želio bih s vama podijeliti novosti o mom oporavku. Već dvije godine, koliko sam ozlijeđen, dobivam različite dijagnoze, mišljenja, preporuke što raditi.... Moram priznati da mi je bilo jako teško odlučiti što napraviti, upravo zato što su mi liječnici davali različita mišljenja. Pauzirao sam šest mjeseci uvjeren kako će to biti dovoljno da se oporavim, ali i poslije svih terapija i pauza i dalje sam osjećao bol.

Pokušao sam se natjecati na Australian Openu, nedostajala mi je borba na terenu i zato sam morao probati. Dogovorio sam se s timom da ću poslije turnira pokušati s drugim opcijama za oporavak. Zato sam prije par dana u Švicarskoj imao medicinsku intervenciju na laktu. Čini mi se da sam na dobrom putu da se potpuno oporavim, ali znajte, ovo je baš veliki izazov. Uvijek sam se trudio na najbolji način brinuti o sebi i zato sam uspijevao toliko godina igrati na vrhunskom nivou. Razmišljam pozitivno i vjerujem u brzi oporavak s nadom ću uskoro moći ponovo izaći na teren i raditi ono u čemu istinski uživam", stoji u Đokovićevoj objavi na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo