ĐOKOVIĆ MLADOM HRVATSKOM TENISAČU PROGNOZIRA OGROMAN USPJEH: / 'On će biti među najboljih pet na svijetu'

Image
Foto: AFP

'Ima potencijal da bude među najboljih pet na svijetu i ja vjerujem da tako nešto može i ostvariti'

27.5.2020.
13:39
AFP
VOYO logo

Srpski tenisač i najbolji igrač svijeta, Novak Đoković, potvrdio je kako će na Adria Touru, odnosno na zadarskom dijelu turneje, 20. i 21. lipnja, zaigrati i Marin Čilić te Borna Ćorić.

"Hvala Marinu i Borni što su se odazvali pozivu na sudjelovanje i što su potpuno besplatno, i bez bilo kakvih drugih uvjeta, pristali biti dio jednog ovakvog događaja. Riječ je o dvojici vrhunskih tenisača, ali i sjajnih momaka, što su pokazali i ovog puta. Obojicu dugo poznajem, privatno se družimo, poštujemo, učimo jedni od drugih. Drago mi je što će biti dio ovog događaja, u jednom pravom sportskom gradu, pred zadarskom publikom" rekao je Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Croatia's Borna Coric hits a return against Sam Querrey of the US during their men's singles match on day one of the Australian Open tennis tournament in Melbourne on January 20, 2020., Image: 493653259, License: Rights-managed, Restrictions: IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE, Model Release: no, Credit line: GREG WOOD / AFP / Profimedia

Zatim je dobro nahvalio svoje suparnike, a posebice mladog Ćorića kojem prognozira veliku karijeru.

"Marin je jedan od najboljih tenisača u povijesti kada je riječ o igračima s ovih prostora, osvojio je Grand Slam, toliko godina je u samom vrhu i izuzetno je kvalitetan. Pamtim mnoge naše dvoboje, ali još više prijateljstvo koje održavamo. Borna ima potencijal da bude među najboljih pet na svijetu i ja vjerujem da tako nešto može i ostvariti. Ćorić je veoma posvećen sportu, trudi se i veliki je profesionalac, odlikuje ga izuzetna mentalna snaga, što je često presudan faktor na terenu. Trudim se često organizirati zajedničke treninge i drago mi je što ćemo se opet sresti u Zadru. Mečevi će biti veoma atraktivni, jer iako se radi o humanitarnom turniru, potrudit ćemo se da publici pružimo natjecateljski tenis te sve ono što se od nas i očekuje", kazao je Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo