Brani naslov prvaka / Đoković izgubio set od 81. tenisača svijeta, ali ipak je prošao u drugo kolo Wimbledona

Image

Soon-woo i Đoković igrali su na centralnom terenu u Londonu, a može se reći da Nole nije igrao svoj najbolji tenis tijekom cijelog meča.

27.6.2022.
17:36
VOYO logo

Novak Đoković uspješno je započeo svoju kampanju na trećem Grand Slamu godine, Wimbledonu. Srpski je tenisač svladao 81. tenisača svijeta Kwon Soon-wooa u prvom kolu s rezultatom od 6-3, 3-6, 6-3 i 6-4.

Soon-woo i Đoković igrali su na centralnom terenu u Londonu, a može se reći da Nole nije igrao svoj najbolji tenis tijekom cijelog meča. Pogotovo se to odnosi na drugi set kojeg je Korejac uzeo za samo 37 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitke Kwonu, igrao je tenis visoke kvalitete. Nisam imao uvodne turnire i na početku se nisam osjećao najugodnije. On je talentiran, bilo je teško poraziti ga. Nije bilo lako. Moj servis je pomogao, da mi je uzeo servis u trećem setu...," komentirao je Đoković nakon meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, kako to najbolji rade, Đoković je podigao razinu igre i dovršio posao. Podsjetimo, Đoković je šesterostruki prvak na Wimbledonu, a moramo istaknuti i da je osvojio zadnja tri izdanja natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo