Dečko s pozivnicom / Đoković saznao protivnika na povratku: Čeka ga talijanski tinejdžer koji ga je prošlog ljeta doveo na rub poraza

Image
Foto: profimedia.hr

Đoković je turnir u Dubaiju osvajao pet puta, a sad mu je prva prepreka na putu do nove titule mladi Talijan koji je stigao na turnir s pozivnicom

19.2.2022.
18:10
profimedia.hr
VOYO logo

Novak Đoković će nastupiti na prvom turniru nakon afere s deportacijom iz Australije prije Australian Opena. Prvi tenisač svijeta igrat će na turniru u Dubaiju, a njegov prvi protivnik će biti 19-godišnji Talijan Lorenzo Musetti.

Image
preokret /

Novak Đoković će igrati na Wimbledonu

Image
preokret /

Novak Đoković će igrati na Wimbledonu

Lorenzo Musseti je 57. igrač na svijetu, a ovaj perspektivni mladić se već susretao s Đokovićem i to na svome debitantskom Grand Slamu. Musetti je na Roland Garrosu stigao do osmine finala gdje ga je čekao Đoković te je dobio prva dva seta da bi naposljetku u petom setu predao meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Simpatična reakcija Talijana nakon ždrijeba

Đoković je turnir u Dubaiju osvajao pet puta, a sad mu je prva prepreka na putu do nove titule mladi Talijan koji je stigao na turnir s pozivnicom. U međuvremenu se pojavila snimka sa ždrijeba na kojoj se vidi simpatična reakcija Musettija kada je saznao da će mu Đoković biti protivnik u prvom kolu.

Naime, kad je izvučeno Đokovićevo ime uz Musettija salom se prolomio glasan uzdah, a okupljeni su brzo su shvatili da je mladi Talijan s njima u dvorani. Mladiću je bilo vidno neugodno zbog neočekivane pozornosti, a snimka sad kruži internetom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo