Nova uspješna operacija / 'Djed' sa Šalate i dalje maršira pustinjom: Karlović u osmini finala Indian Wellsa

Image
Foto: EXPA/PIXSELL

Ivo Karlović još nije izgubio ni set u Indian Wellsu

11.3.2019.
22:16
EXPA/PIXSELL
VOYO logo

Ivo Karlović još uvijek ne zna za poraz kao 40-godišnjak! Naš djed sa Šalate, kako su ga neki preimenovali, ušao je u osminu finala Indian Wellsa, a koliko je to već sada velik rezultat, dovoljno je samo zaviriti u prošlost u kojoj je Dr. Ivo samo jednom ostvario bolji rezultat u kalifornijskoj pustinji kada je prije osam godina bio četvrtfinalist.

Do tog mu rezultata, nakon što je zaustavio seriju indijskog kvalifikanta Prajnesha Gunneswarana, nedostaje još samo jedna pobjeda, a nju će tražiti ili protiv Dominica Thiema ili Gillesa Simona. Težak posao tko god bio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teži je na papiru Karlović odradio u prva dva kola protiv Matthewa Ebdena i Borne Ćorića nego što je to bio ljevoruki Indijac koji u svojim 30. godinama igra najbolji tenis karijere, no za ovakvog Karlovića to još nije dovoljno.

Nećemo nikad saznati kako bi se raspleo meč da je Gunneswaran odmah u prvom gemu realizirao dvije vezane break-lopte, ali jesmo da je Karloviću break u osmom gemu donio i prvi set. Mogao je ubrzo riješiti i veći dio posla u drugom, no 97. tenisač svijeta izdržao je do tie-breaka, a ondje mu Zagrepčanin s floridskom adresom nije ostavio nikakve šanse uz 16 neobranjivih servisa u cijelom dvoboju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom meču dana muškog programa na pomolu je bilo veliko iznenađenje jer je 217. tenisač svijeta Marcos Giron imao 4:1 u trećem setu protiv Milosa Raonica, no Kanađanin je s pet gemova u nizu prošao dalje.

ATP Indian Wells, treće kolo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivo Karlović (Hrvatska) - Prajnesh Gunneswaran (Indija) 6:3, 7:6 (3)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo