ĆORIĆ SAZNAO PROTIVNIKA U MIAMIJU: / Zagrepčanin i Šapovalov odigrali su brutalne izmjene, ali sada ga čeka još teži zadatak

Image
Foto: AFP

Mladi hrvatski tenisač saznao je protivnika u četvrtfinalu

28.3.2018.
9:52
AFP
VOYO logo

Hrvatski tenisač, 21-godišnji Borna Ćorić u četvrtfinalu će velikog ATP turnira u Miamiju igrati protiv Nijemca Alexandera Zvereva.

DRAMATIČAN MEČ U MIAMIJU: Ćorić nakon velike borbe srušio Kanađanina i izborio četvrtfinale

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorić je u svom susretu 4. kola nadigrao dvije i pol godine mlađeg Kanađanina Denisa Šapovalova sa 7-6 (2), 4-6, 6-4, te tako po drugi put slavio u njihovom drugom međusobnom susretu u posljednjih mjesec i pol dana, prvi put su igrali nedavno u Osijeku u Davis Cupu kada je hrvatski tenisač upisao pobjedu 6-4, 6-4, 6-4 osiguravši Hrvatskoj treći, odlučujući bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zverev (20) je u 4. kolu svladao Australca Nicka Kyrgiosa sa 6-4, 6-4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorić i Zverev dosada su igrali dva puta, oba puta u SAD-u i oba je puta bolji bio Ćorić, na ATP "masters 1000" turniru u Cincinnatiju 2015. i u 2. kolu prošlogodišnjeg US Opena.

U konkurenciji tenisačica poznat je prvi polufinalni par, to su Amerikanka Sloane Stephens i Bjeloruskinja Viktorija Azarenka. Aktualna pobjednica US Opena Stephens je u četvrtfinalu sa 6-1, 6-2 svladala Njemicu Angelique Kerber, dok je Azarenka bila bolja od Čehinje Karoline Pliškove sa 7-5, 6-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo