ćorić za rtl / 'Ovo sanjam od svoje pete godine, hvala svima na podršci koju su nam pružili!'

Jedan od najglasnijih na slavlju, ali i najzaslužnijih što je ove godine Hrvatska uspjela doći do naslova je definitivno Borna Ćorić

26.11.2018.
19:54
VOYO logo

22-godišnjak Borna Ćorić, koji nam je donio prvi bod u finalnom nadmetanju Davis Cupa, igra sve bolje i samo je pitanje vremena kada će ući u samu kremu svjetskog tenisa. S njim je u jeku slavlja razgovarala Maja Oštro.

Borna, kako si doživio ovu veliku pobjedu i proslavu, vidim da si izgubio glas? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da, izgubio sam ga još jučer navečer. Dobro smo profeštali, bilo je super, i doček je bio fenomenalan, stvarno smo guštali. Ovo sam stvarno sanjao otkad sam bio klinac, tako da stvarno ovo je poseban osjećaj, presretan sam!

Kako izgleda tvoj miks emocija od dolaska u Zagreb pa do dolaska na prepuni Trg? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne znam vam ni sam reći. Kao što sam rekao, od svoje pete godine igram tenis i uvijek sam sanjao da ću osvojiti Davis Cup, evo sad sam u toj poziciji, ja i cijeli tim smo dugo radili za to. Od 2013. godine igram Davis Cup, imali smo svojih uspona i padova, mogu reći da sad kad smo to postigli, osjećam neko veliko olakšanje. 

Kažu nam da smo mala zemlja velikih sportaša. I vašem uspjehu su čestitali brojni drugi sportaši, nogometaši, rukometaši, što kažeš na to? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što da kažem, veliko hvala svima na ovome što su nam priuštili, puno nam to znači. Stvarno smo se dali u to, disali smo kao jedan i bili kao tim. Drago mi je vidjeti da smo usrećili i druge ljude. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo