ĆORIĆ I FETT POBJEDNICI HUMANITARNOG TURNIRA U OSIJEKU: / Borna je, ali baš ono, razvalio Marina kao nikad

Image
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Igralo se i u konkurenciji muških parova, mješovitih parova te legendi

7.6.2020.
19:43
Dubravka Petric/PIXSELL
VOYO logo

Jana Fett u konkurenciji igračica, a Borna Ćorić u konkurenciji igrača pobjednici su humanitarnog turnira Hrvatski Premier Tenis igranog ovoga tjedna u Osijeku u organizaciji Donne Vekić i njezine obitelji.

Image
Image

07.06.2020., Osijek - Hrvatski Premier Tenis, turnir humanitarnog karaktera u organizaciji Donne Vekic i njezine obitelji uz pokroviteljstvo Hrvatskog teniskog saveza. Photo: Dubravka Petric/PIXSELL

[FOTO] ZAHVALJUJUĆI ČILIĆU IZGRAĐENO MULTIFUNKCIONALNO ŠKOLSKO IGRALIŠTE: Hrvatski tenisači i tenisačice odigrali nogometnu utakmicu s klincima

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
[FOTO] ZAHVALJUJUĆI ČILIĆU IZGRAĐENO MULTIFUNKCIONALNO ŠKOLSKO IGRALIŠTE: /

Hrvatski tenisači i tenisačice odigrali nogometnu utakmicu s klincima

Fett bolja od Vekić

Fett je u finalu tenisačica u nedjelju uvjerljivo svladala domaćicu turnira Donnu Vekić sa 6:2, dok će Ćorić kod tenisača bio još uvjerljiviji svladavši Marina Čilića sa 6:1.

Igralo se i u konkurenciji muških parova, mješovitih parova te legendi. U finalnom dvoboju muških parova Nikola Mektić i Franko Škugor svladali su Ivana Dodiga i Matu Pavića sa 6:3, u finalu mješovitih parova Borna Gojo i Tereza Mrdeža nadigrali su Duju Ajdukovića i Anu Konjuh sa 4:0, dok su su susretu legendi koji su za partnere imali talentirane mlade osječke igrače su Iva Majoli i Matej Dodig bili bolji od Gorana Prpića i Nere Tešankić sa 4:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sakupljala se sredstva koja će biti donirana KBC Osijek

Tijekom događaja koji je traja od četvrtka do nedjelje sakupljala su se sredstva koja će biti donirana KBC Osijek, kao i hrvatskim znanstvenicima koji se bave pronalaskom cjepiva i lijeka protiv COVID-19. Na kraju turnira doniran je ček na 100.000 kuna za KBC Osijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo