ATP TOKIO

ČILIĆ ŠKOLOVAO SUPARNIKA: Najbolji hrvatski tenisač izborio polufinale impresivnom pobjedom

Hrvatski tenisač Marin Čilić plaisrao se u polufinale teniskog ATP turnira u Tokiju gdje je u četvrtfinalu sa 6-2, 6-0 poslije  samo 52 minute  igre pobijedio Amerikanca Ryana Harrisona.

U prvom setu je Čilić servirao četiri asa i imao je realizaciju poena na prvom servisu od nevjerojatnih sto posto, a na drugom 83 posto. Suparniku je uzeo servis dva puta.

U drugom setu je hrvatski tenisač suparniku odmah uzeo dva servisa i poveo sa 5-0 i onda i po treći put uzeo gem na servis američkog tenisača i bez izgubljenog gema osvojio drugi set.

Lakoćom je naš prvi reket vraćao prve servise Harrisona  pri čemu je osvojio nevjerojatnih 56 posto poena i  kada se tome doda da je 83 posto poena osvojio na svoj servis jasno je zašto je Čilić ostvario uvjerljivu pobjedu.

U polufinalu će Čilić igrati protiv boljeg iz ogleda između domaćeg tenisača Yuichija Sugite, 40. na ATP ljestvici i Francuza Adriana Mannarina, 52. Sa Sugitom do sada Čilić nije igrao ni jednom, a Mannarina je u jedinom njihovom susretu u Londonu 2015. pobijediio.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr