ČILIĆ I DALJE TREĆI IGRAČ SVIJETA: / Martić naša najbolja tenisačica, bez promjena u samom vrhu

Image
Foto: AFP

Ana Konjuh na 88., dok je Jana Fett napredovala jedno mjesto i sada je 108. tenisačica svijeta

9.4.2018.
12:34
AFP
VOYO logo

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić i dalje je treći na najnovijoj ATP ljestvici koja je objavljena u ponedjeljak i na kojoj nema većih promjena nakon tjedna u kojem su igrani susreti Davis Cupa.

I Borna Ćorić je zadržao prošlotjednu 28. poziciju, kao i Ivo Karlović koji je i ovaj tjedan 88. tenisač svijeta. Viktor Galović je zabilježio pad od tri mjesta i sada se nalazi na 194. poziciji. Među vodećima nema promjena. Prvi je Španjolac Rafel Nadal, a drugi je Švicarac Roger Federer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Halep i dalje broj jedan

Petra Martić je i dalje najbolje rangirana hrvatska tenisačica na najnovijoj WTA ljestvici objavljenoj u ponedjeljak i nalazi se na 36. mjestu, što je pad od jednog mjesta u odnosu na prošli tjedan.

Donna Vekić je ostala na 55. poziciji, a Ana Konjuh na 88., dok je Jana Fett napredovala jedno mjesto i sada je 108. tenisačica svijeta. Mirjana Lučić Baroni je pala 38 mjesta, na 152. poziciju. Među prvih deset nema promjena, vodeća je Rumunjka Simona Halep, druga je Dankinja Caroline Wozniacki, a na trećem je pobjednica turnira u Monterrreyu Španjolka GarbineMuguruza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo