ČILIĆ I ĆORIĆ DOZNALI PROTIVNIKE U 1. KOLU: / Murray odustao od Pekinga i završio sezonu

Image
Foto: AFP

Marina u prvom kolu čeka dvoboj protiv Nijemca Jan-Lennarda Struffa, dok će Borna igrati protiv Feliciana Lopeza

29.9.2018.
12:49
AFP
VOYO logo

Hrvatski Davis Cup reprezentativac BornaĆorić postavljen je za 7. nositelja ATP turnira serije 500 u Pekingu, gdje će mu suparnik u 1. kolu biti španjolski veteran FelicianoLopez protiv kojeg je igrao jednom, ali je nakon samo sedam gemova, zbog ozljede koljena, morao predati meč na US Openu 2016. godine.

U slučaju pobjede nad Lopezom, 21-godišnji Zagrepčanin bi u 2. kolu igrao protiv boljeg iz dvoboja Nijemca MischeZvereva i srbijanskog tenisača FilipaKrajinovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Pekingu je posljednji turnir u 2018. godini trebao igrati Britanac AndyMurray, ali je u četvrtfinalnom porazu od FernandaVerdasca u Shenzhenu ozlijedio skočni zglob te je odustao od nastupa u kineskoj prijestolnici.

Čilić prvi nositelj u Tokiju

Najbolji hrvatski tenisač MarinČilić (ATP - 6.) prvi je nositelj ATP turnira serije 500 u Tokiju, što će mu biti prvi nastup nakon što je u petak proslavio 30. rođendan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marina u prvom kolu čeka dvoboj protiv Nijemca Jan-Lennarda Struffa (ATP - 56.), s kojim je igrao samo jednom, 2014. na ATP turniru u Sydneyju i pobijedio ga u tri seta.

Drugi nositelj u Tokiju je Južnoafrikanac KevinAnderson koji će u prvom kolu igrati protiv Australca MatthewaEbdena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo