Borna Gojo / Hrvat poludio nakon odluke glavnog suca, razbio je i reket: 'To nije trag te loptice!'

Image
Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL

Sporna situacija desila se u trećem setu, kojeg je Gojo, na koncu, izgubio.

23.5.2022.
20:10
Dubravka Petrić/PIXSELL
VOYO logo

Junak prošlogodišnje hrvatske Davis Cup reprezentacije, Borna Gojo, kvalificirao se u drugo kolo Roland Garrosa i time nastavio svoj put na ovom prestižnom turniru na zemlji. Gojo je nakon skoro pet sati porazio Alessandra Giannessija s 6:4, 6:7 (3), 6:7 (4), 7:6 (4) i 6:4.

Inače, Gojo je u Parizu izborio prvi nastup na Grand Slamu u svojoj karijeri. Susret ove dvojice tenisača bio je pun preokreta, a emocije su prštile na sve strane. Tako se Gojo u jednom trenutku našao u svađi s glavnim sucem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sporna situacija desila se u trećem setu, kojeg je Gojo, na koncu, izgubio. Gojo je imao priliku uzeti vodstvo od 2:1 u setovima, imao je 5:4 u gemovima i set-loptu. Hrvat je servirao, a Giannessi je vratio udarac za kojeg je Gojo smatrao da je izašao van terena.I

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, glavni sudac je rekao da je loptica bila unutra, na što je Gojo poludio.

"To nije trag te loptice, pokaži mi! Ovo? Pa to nije trag. Ne možeš mi to napraviti, neka mu netko kaže," rekao je Gojo, koji je tražio odgovore i od drugih prisutnih. Na kraju cijele situacije Gojo je razbio svoj reket, ali na kraju je savladao svoje emocije i upisao veliku pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pratite Roland Garros na Eurosportu u sklopu PLAY Premiuma!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo