Velika sansa za Bornu Corica, napokon se vraca Cilic

Hrvatski tenisac Borna Coric s uvjerljivih je 6:2, 6:2 svladao Ukrajinca Artjoma Smirnova, 400. na ATP ljestvici, u prvom kolu kvalifikacija za turnir Masters 1000 serije u Indian Wellsu.

11.3.2015.
10:12
VOYO logo

Prije sest tjedana, u trenutku prijave za turnir, Coric nije imao dovoljno dobar renking za ulaz u glavni zdrijeb, a sada je kao 60. tenisac svijeta postavljen za prvog nositelja kvalifikacija. Za ulaz u glavni zdrijeb treba mu jos samo pobjeda nad 21-godisnjim Amerikancem Bjornom Fratangelom (ATP - 170.) koji je u 1. kolu sa 7-6, 6-4 iznenadio 16. nositelja, Portugalca Gastaa Eliasa.

Uspije li pobijediti Fratangela Coric ce se pridruziti trojici hrvatskih tenisaca koji su u glavnom zdrijebu. Marin Cilic je 10. nositelj te je slobodan u prvom kolu, a svoj premijerni mec u 2015. godini odigrat ce protiv pobjednika dvoboja Argentinca Juana Monaca i Rusa Tejmuraza Gabasvilija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivo Karlovic je 21. nositelj i takoder slobodan u prvom kolu, a u drugom ceka boljeg iz meca Amerikanca Stevea Johnsona i Spanjolca Marcela Granollersa. Ivan Dodig krece od prvog kola u kojem ga ceka Portugalac Joao Sousa.

Glavni turnir tenisacica na BNP Paribas Openu pocinje u srijedu, a glavni turnir tenisaca dan poslije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo