USRED WIMBLEDONA / Odbjegla Hrvatica šokirana pitanjem o svom bivšem dečku, velikoj zvijezdi: 'Prilično razočaravajuće da me baš to prvo pitao. Prekinuli smo davno'

Image
Foto: Instagram/Ajla Tomljanović

'Prilično je razočaravajuće što je nakon gotovo dva sata četvrtfinala to bilo prvo pitanje koje me novinar odlučio pitati, a nikad nije nastavio s pitanjem o bilo čemu vezanom za meč. Drago mi je vidjeti da su naslovi uglavnom o tome. Budite bolji'

7.7.2022.
8:05
Instagram/Ajla Tomljanović
VOYO logo

Hrvatska tenisačica s australskom putovnicom, Zagrepčanka Ajla Tomljanović, odlučila je putem svog Twitter profila podijeliti svoje ogorčenje. Naime, kćer proslavljenog bivšeg rukometaša Ratka Tomljanovića, na Wimbledonu je u ženskoj konkurenciji došla do četvrtfinala. Tomljanović je jučer izgubila četvrtfinale od Kazahstanke Jelene Ribakine nakon borbe od tri seta koja je trajala dulje od dva sata. Bio je to meč koji je zavrijedio pljesak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TEŠKA VREMENA, PRIJATELJU MOJ /

Varao je lijepu Hrvaticu, radio svakakve gluposti, a sad je šokirao priznanjem: 'Izvlačili su me iz puba u 4 ujutro da igram s Nadalom'

Image
TEŠKA VREMENA, PRIJATELJU MOJ /

Varao je lijepu Hrvaticu, radio svakakve gluposti, a sad je šokirao priznanjem: 'Izvlačili su me iz puba u 4 ujutro da igram s Nadalom'

Odmah pitanje o Nicku Kyrgiosu i to vezano za suđenje za nasilje nad bivšom djevojkom

Nakon završetka meča, prvo pitanje koje su joj novinari postavili u press salonu bilo je o njenom bivšem partneru Nicku Kyrgiosu, s kojim je bila u vezi, koja je prekinuta jer je Nick Kyrgios navodno varao lijepu Zagrepčanku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prilično je razočaravajuće što je nakon gotovo dva sata četvrtfinala to bilo prvo pitanje koje me novinar odlučio pitati, a nikad nije nastavio s pitanjem o bilo čemu vezanom za meč. Drago mi je vidjeti da su naslovi uglavnom o tome. Budite bolji" napisala je vidno razočarana Tomljanović na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Age: 'Izrazila je gađenje'

The Age je prenio kako je australka teniska zvijezda izrazila gađenje na pitanje o svom bivšem partneru odmah po ispadanju u takvoj fazi natjecanja. Ženski teniski broj 44. očekivala je da će uvodno pitanje na novinarskoj konferenciji biti o sportu, o njenom dosegu, meču, o nečem, samo ne o Nicku Kyrgiosu. Njih dvoje bili su zajedno dvije godine i baš u tom periodu Ajla je i uzela australsko državljanstvo. Inače, novinar koji je odmah postavio to pitanje ispričao se na tome. Ajla mu je kazala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam baš svjesna i nejasno mi je to za što ga se tereti. Prošlo je dosta vremena otkako je naša veza završila, znate. Očito, uvijek sam svoju vezu držao vrlo privatnom. Voljela bih da tako i ostane. Definitivno sam protiv obiteljskog nasilja. Nadam se da će se riješiti. Ali, da, mislim, nisam imala takvo iskustvo s njim".

Sljedećeg mjeseca mora na sud

Nick Kyrgios početkom sljedećeg mjeseca morat će se pojaviti na sudu u Canberri budući da je protiv njega podignuta optužnica zbog sumnji na to da je prošle godine tijekom jedne svađe fizički napao svoju sada već bivšu djevojku, manekenku Chiaru Passari. U slučaju da mu se dokaže krivnja, Kyrgiosu prijete i dvije godine zatvora. Upravo je zato novinar i postavio Ajli to pitanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ajla Tomljanović odigrala odličan Wimbledon, bila blizu polufinala

Ajla je u Londonu bila bila je na dobrom putu da uđe u prvi polufinale na nekom od Grand Slam turnira, smiješilo joj se to u Wimbledonu jer je protiv Kazahstanke Jelene Ribakine, 17. nositeljice, dobila prvi set sa 6:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No nije u nastavku meča uspjela zadržati rezultatsku inicijativu, Ribakina je podigla razinu igre pa je Ajla izgubila sa 6:2, 2:6, 3:6. Ipak, 29-godišnja Zagrepčanka postala je prva Australka nakon Jelene Dokić, kojoj je pošlo za rukom da se dvije godine zaredom plasira u četvrtfinale Wimbledona. Opet su je pitali osjeća li se više Hrvaticom ili Australkom? Jer, do 2018. Ajla je nastupala pod hrvatskom zstavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nisam se pokajala što sam uzela australsko državljanstvo, ali u Hrvatskoj sam rođena'

"U Hrvatskoj sam rođena i cijeli sam život tamo. No kada igram tenis, onda osjećam pripadnost Australiji, najviše zbog ljudi, i onih u Savezu i onih u Australiji koji nas prate. S obzirom na to da sam već nekoliko puta igrala za reprezentaciju, baš sam se zbližila s njima i moram reći da mi je osjećaj lijep kad nastupam za Australiju, moram biti iskrena. Nisam se pokajala što sam uzela australsko državljanstvo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Ajlina i Nickova veza postala je javna krajem 2015. kada su krenula nagađanja, a već 2016. potvrdio je sam Nick koji je na Instagramu objavljivao fotografije s Ajlom.

Ipak, nestašni Kyrgios je 2017. uhvaćen u poljupcu s bivšom tenisačicom srpskog podrijetla Monique Belovuković, koja vodi poprilično ubrzan život. Tada je tvrdila da su samo prijatelji, ali ubrzo nakon spornih fotografija koje su se pojavile, Tomljanović i Kyrgios su prekinuli po prvi puta. Pokušali su se poslije i pomiriti, ali je na kraju Ajla sreću pronašla s Talijanom Berrettinijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo