Kazna od godinu dana /

Suspendiran branič Real Madrida!

Image
Foto: Pixsell

Portugalski nogometni savez suspendirao je braniča Real Madrida Ricarda Carvalha na godinu dana jer je bez objašnjenja napustio trening kamp portugalske reprezentacije dan uoči utakmice protiv Cipra.

14.9.2011.
9:40
Pixsell
VOYO logo

Suspenzija se odnosi samo na portugalsku reprezentaciju, pa Ricardo Carvalho može bez ikakvih problema igrati za Kraljevski klub i trebao bi istrčati na maksimirski travnjak protiv Dinama.

33-godišnji Portugalac je reprezentaciju napustio ogorčen zbog tretmana koji je imao i zbog toga je objavio kraj reprezentativne karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećam se odlično i u vrhunskoj sam formi što i dokazujem igrama u klubu. Do sada sam prikupio 75 nastupa za Portugal i uvijek sam ponosno igrao za nacionalni tim, ali nikada se prema meni nisu odnosili s takvim manjkom poštovanja", rekao je Carvalho.

Realovom braniču, koji je tijekom karijere igrao i za Chelsea, Porto, Lecu, Alvercu i Vitoriju Setubal prijetila je dvogodišnja suspenzija, ali zbog zasluga u reprezentativnom dresu dobio je samo 12 mjeseci kazne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Carvalho je godinama bio jedan od ključnih igrača naše reprezentacije. Cijenimo njegove zasluge i zbog toga nije kažnjen s maksimalnom kaznom od dvije godine," poručili su iz Portugalskog nogometnog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo