MRTAV ARTURO MUNJA GATTI / 'Supruga udavila' boksačkog šampiona

U stanu u Brazilu zadavljen je pronađen nekadašnji boksački šampion Arturo "Munja" Gatti. Policija sumnja da mu se supruga osvetila za česta premlaćivanja.

12.7.2009.
11:56
VOYO logo

Bivši svjetski prvak u boksu Arturo "Munja" Gatti (37) pronađen je mrtav s ozljedama na vratu i glavi u unajmljenom stanu u Brazilu, objavila je brazilska policija.

Munju je mrtvog u subotu pronašla supruga Amanda, koja je s njim i svojim jednogodišnjim sinom dan ranije doputovala u brazilsko odmaralište Porto de Galinhas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U policiji detalje zasad ne iznose, no neslužbeno se može čuti da je pored Gattijevog leša pronađena krvava ručka ženske torbice te da je za ubojstvo osumnjičena supruga Amanda.

U ožujku ove godine, sud je Gattiju naredio da Amandi, tada njegovoj djevojci, ne smije prići bliže od 200 metara, zbog optužbi za fizičko zlostavljanje. Ipak, par se ubrzo pomirio i vjenčao, no ljudi bliski Gattiju kažu da su se premlaćivanja nastavila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arturo Gatti rođen je 1972. godine u Italiji, no odrastao je u kanadskom Quebecu. Bio je svjetski prvak u superperolakoj kategoriji po IBF-u 1995., a u poluveleter kategoriji po WBC-u 2004. godine. Prije dvije godine objavio je da se povlači iz profesionalnog boksa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo