UMALO POSTAO TRAGIČAR / Suigrači spasili kapetana od medijskog 'terora'

Image
Foto: AP

Iako je u prvi mah protestirao zbog isključenja kod suca Cakira, kapetan Chelseaja John Terry svjestan je gluposti koju je napravio.

25.4.2012.
10:41
AP
VOYO logo

Da je uzvratna polufinalna utakmica Lige prvaka završila na drugačiji način, zna se tko bi u engleskim medijima bio proglašen glavnim krivcem. Kapetan Chelseaja JohnTerry u 38. minuti se ponio nimalo odgovorno, potpuno suprotno od funkcije koju obavlja u momčadi.

Zbog nepotrebnog udaranja AlexisaSancheza zaslužio je izravan crveni karton ostavivši suigrače na cjedilu. Svjestan je toga i engleski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iznevjerio sam dečke i ispričavam im se zbog toga. Međutim, drago mi je da su i bez mene odlično reagirali i osigurali plasman u finale", posuo se pepelom nakon utakmice Terry koji na tom istom finalu neće imati pravo nastupa.

Iako je u prvi mah protestirao kod suca Cakira, kapetan Chelseaja svjestan je kako je napravio glupost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Snimka je pokazala da sam bio u krivu. Crveni karton je bio čist kao suza. Prekršaj nije lijepo izgledao, ali nije bilo nikakve namjere. Nisam takav tip nogometaša", objašnjavao je Terry dodajući kako je londonski klub zasluženo izborio finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo