ćiro o smjeni izbornika / 'Stvarno mi je žao Kovača, nigdje u svijetu nogometa nema ovoga što kod nas radi Mamić'

Tko će biti novi hrvatski izbornik? To je glavno pitanje ovih dana u HNS-u, a zasad se jedino zna da će novi izbornik biti iskusan, kako kažu - stari lisac. Prvi razgovori će krenuti uskoro, a sve bi trebalo biti poznato do 21. rujna

10.9.2015.
16:58
VOYO logo

Tko će biti novi hrvatski izbornik? To je glavno pitanje ovih dana u HNS-u, a zasad se jedino zna da će novi izbornik biti iskusan, kako kažu - stari lisac. Prvi razgovori će krenuti uskoro, a sve bi trebalo biti poznato do 21. rujna.

Situaciju je za RTL prokomentirao još jedan 'stari lisac', ujedno i bivši izbornik hrvatske reprezentacije Miroslav Blažević, koji je s njom ostvario najveći uspjeh na SP-u 1998. godine u Francuskoj, vrativši se tog ljeta s brončanom medaljom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Niko Kovač je pokazao da je moralan čovjek sa moralnom vertikalom, izuzetno korektan. On naposljetku nije osudio HNS, nego su oni, kao potpuno logično izjavili kako je problem nastao kada on nije htio postaviti njihovog špijuna na klupu. 

Tada sam shvatio da je Hrvatski nogometni savez apsolutno izgubio glavu i demolirao jednog tako čestitog sportaša kao što je Kovač. Jako sam razočaran i ne znam kako će javnost reagirati ako interpretira stvari onako kako su to oni rekli. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni su toliko blesavi, toliko su kompromitirali nogomet da sam ja zgrožen i strahovito mi je žao Kovača. On se našao u abnormalnoj situaciji u nogometu koja u svjetskom nogometu ne postoji, a kod nas ju je Mamić izmislio da treba njegov čovjek sjedit na klupi i dirigirati mu kako i što da radi. 

Naravno da je Kovač to odbio, i odmah se znalo da je on mrtav čovjek. To je strašno!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da se slučajno zabune i mene pozovu, dijete moje, kunem ti se da bi sa ovom ekipom podijelio po pet komada i Malti i Bugarima. Međutim, nema šanse da me pozovu, a i da me pozovu, nikada ne bih pristao, nikad! Cijeli HNS se mora očistiti ako želite započeti sa ozdravljenjem hrvatskog nogometa. Štimac je bio žrtva, a sada i Kovač. Strašno mi ga je žao, jer znam da su izdemolirali dečka. Najbolje rješenje na klupi bi bio Mamić! Eto, nema nikog drugog, koga god postave, to će biti njegov čovjek, uostalom, već se osigurao sa tim takozvanim špijunom na klupi. Samo čekam da se nacija ustane i kaže 'dosta vas je!'     

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo