Vratili se rukometaši /

Štrlek: 'Samo se Hrvatska može pohvaliti konstantom'

"Svi imaju padove, mi nemamo i trebamo na to gledati pozitivno", rekao je Manuel Štrlek po dolasku rukometaša u Hrvatsku

27.1.2019.
15:15
VOYO logo

Hrvatski rukometaši vratili su se u domovinu sa šestim mjestom u svijetu. Nazadak je to u odnosu na prošli SP, ali cilj je ostvaren.

"Osigurali smo kvalifikacije za OI iako ostaje žal nakon četiri prenesena boda iz prvog kruga. Sanjali smo polufinale, ali jedna loša utakmica protiv Brazila upropastila nam je snove. To je sport, ali možemo biti ponosni jer odigrali smo nekoliko velikih utakmica, pobijedili Španjolsku i Francusku, pokazali nevjerojatan karakter i ova ekipa ima sjajnu budućnost", rekao je Manuel Štrlek kojega ne dira ovakav plasman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rukomet je izjednačen, deset do 12 ekipa može osvojiti medalju i čim je konkurencija veća, teže je uspjeti. Mislim da smo pokazali veliku konstantu i nijedna reprezentacija ne može se pohvaliti time. Svi imaju padove, mi nemamo i trebamo na to gledati pozitivno."

Kao i na mlade koji su se pokazali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Netko je rekao da imamo 13 novih igrača u odnosu na lanjski EP. Ti su mladi dečki osvojili zlato na Mediteranskim igrama i tim tempom ovdje pokazali kvalitetu. Sigurno je puno velikih utakmica i rezultata pred njima."

''Propustili ste utakmicu? Sve snimke utakmica možete besplatno pogledati u RTLplay digitalnoj videoteci."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo