Užasno /

Stravičan pad najbolje svjetske spustašice u Cortini d'Ampezzo

Image

Trenutno najbolja skijašica u brzim disciplinama, Talijanka Sofia Goggia 29-godišnjakinja iz Bergama pala je u gornjem dijelu staze

23.1.2022.
15:34
VOYO logo

Talijanska skijašica Elena Curtoni pobjednica je superveleslaloma Svjetskog kupa u talijanskom skijalištu Cortina d' Ampezzo. Curtoni je riskantnom vožnjom prvi put osvojila super G utrku. Druga je bila Austrijanka Tamara Tippler sa samo devet stotinki zaostatka za Curtoni, dok je treća bila Švicarka Michelle Gisin (+0.24).

Trenutno najbolja skijašica u brzim disciplinama, Talijanka Sofia Goggia, doživjela je stravičan pad. Naime u gornjem dijelu staze izgubila je kontrolu te pala. Nakon nekoliko trenutaka ležanja ustala je uz vriskove. Uspjela se spustiit do bolničkog šatora gdje se požalila na bolove u koljenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je drugi ružni pad Talijanke dva tjedna prije Zimskih olimpijskih igara, a već je pala u Zauchenseeu, ali nije pretrpjela nikakve posljedice. U subotu je u Cortini osvojila četvrti spust u sezoni, ove zime slavila je i u dva superveleslaloma i glavni je favorit u brzim disciplinama na Olimpijskim igrama u Kini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo