KAKAV UDARAC ZA RONALDOV EGO: / Evo kako ga Suarez provocira uoči El Clasica

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Urugvajski napadač Luis Suarez izjavio je uoči subotnje utakmice s Real Madridom kako je za njega Neymar trenutno drugi najbolji nogometaš na svijetu. Ispred njega je, za Suareza, samo Lionel Messi

18.11.2015.
18:27
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

"Leo je iznad svih, a Neymar je odmah iza njega na drugom mjestu. Užitak je igrati s njima i ponosan sam na njih. Messi može promijeniti tijek utakmice u svakom trenutku", izjavio je Saurez te je dodao da su na kraju i bez njega igrali dobro što ih je dovelo na vrh tablice.

Messijeve upute

"Messi mi mora reći kako igrati na ovoj utakmici. Sada sam u puno boljoj formi nego prošle godine i siguran sam da mogu dobro odigrati", rekao je Urugvajac, koji je za Barcelonu debitirao upravo protiv Reala 25. listopada prošle godine. Početak sezone, naime, propustio je zbog incidenta tijekom Svjetskog prvenstva u Brazilu kada je ugrizao GiorgiaChiellinija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izjavom da je Neymar trenutno drugi najbolji nogometaš na svijetu zasigurno je namjeravao pred El Clasico isprovocirati Cristiana Ronalda, kojeg se uz Argentinca smatra najboljim igračem današnjice. Neymar je, podsjetimo, u prvih 11 kola zabio isto toliko golova, dok je Ronaldo dao tri manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema otkazivanja

Što se tiče subotnjeg El Clasica, najnovije vijesti su da će se on odigrati, ali uz visoke mjere sigurnosti. To je potvrdio španjolski ministar unutarnjih poslova Jorge Fernández Díaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne razmišljamo o otkazivanju utakmice. Za to nema razloga. Pojačali smo mjere osiguranje zbog očitih razloga (napad u Parizu), ali razloga za otkazivanje nema. Pojačat ćemo osiguranje ne samo na stadionu nego i na prilazima i oko stadiona. Bit će to vrlo intenzivna operacija. Utakmica će biti visokorizična, ali želimo da se igra prema planu", rekao je španjolski ministar.

Bez legendi nakon 15 godina

Ovaj El Clasico bit će poseban i po tome što prvi put u njemu neće nastupiti dva legendarna nogometaša, Iker Casillas i Xavi Hernandez. Nekadašnji vratar Reala trenutno je član Porta, a Barcelonin veznjak igra u Kataru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo