Povratak legende / Stiže Africa Twin

Image
Foto: PR

Honda je s velikim zadovoljstvom najavila povratak Africe Twin, jednog od svojih najslavnijih modela. Početak prodaje nove Honde CRF1000L Africa Twin planiran je za kraj 2015. godine

29.5.2015.
11:13
PR
VOYO logo

Africa Twin je oduvijek bila savršeni predstavnik svestranih enduro motocikala takozvane „adventure“ klase.  Prodaja originalne XRV650 Africe Twin započela je 1988. godine nakon ostvarene 3 od ukupno 4 uzastopne pobjede na reliju Paris-Dakar. Motocikl inicijalno razvijen za potrebe relija ubrzo je poslao motociklistička ikona zahvaljujući svojoj svestranosti, iznimnoj izdržljivosti, superiornoj upravljivosti i komforu.

U konstruiranju nove Africe Twin, Hondini inženjeri su se vodili kvalitetama slavnih prethodnika, originalnog XRV-a 650 i njegova nasljednika XRV-a 750. Usporedno s time, korištena su i iskustva stečena u proizvodnji motocikala u posljednjem desetljeću te iskustva HRC tima iz 2013. godine s relija Dakar. Nova Africa Twin moći će se naručiti i s novom generacijom jedinstvenog Hondinog DCT mjenjača s dvostrukom spojkom posebno razvijenog i programiranog da pruži iznimne off-road mogućnosti koje su bile i ostale sinonim za ovaj motocikl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Hondi vjeruju da će nova Honda CRF1000L Africa Twin redefinirati granice mogućnosti svestranih enduro motocikala „adventure“ klase na cesti i izvan nje te otvoriti novo poglavlje u bogatoj Hondinoj povijesti prodaje svestranih pustolovnih motocikala. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo