UZ SPOSOBNOG ČOVJEKA NA ČELU KLUBA / Srna bi se vratio u Hajduk

Image

"Sigurno neću odlučiti tko će voditi klub, no kao Hajdukovog Ahmetova vidim Keruma", rekao je naš reprezentativac.

23.5.2009.
20:03
VOYO logo

Igrači Šahtara još su slavili naslov pobjednika Kupa Uefe, kada je otac kapetana momčadi Uzeir Srna rekao kako bi volio da se Darijo za godinu ili dvije vrati u Hajduk.

I Darijo Srna se vidi u bijelom dresu, pišu Sportske novosti. "Puno sam puta rekao da mi je želja vratiti se u Hajduk, ali imam još dvije godine ugovora sa Šahtarom, teško mi je reći kako će izgledati nastavak moje karijere. Želim se vratiti u Hajduk dok sam još u punoj snazi, ali i tek onda kada Hajduk bude organizacijski jak, s pravim gazdom na čelu", rekao je 27-godišnji Darijo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zna Srna i koga i zašto bi volio vidjeti na mjestu prvog čovjeka Hajduka.

" Upoznavši Rinata Ahmetova shvatio sam koliko je važno imati sposobnog čovjeka na čelu kluba. Hajduku nije lako pronaći takvoga šefa, ali ja osobno Željka Keruma vidim kao najbolje rješenje. Hajduku treba dokazano uspješan poslovni čovjek, a koliko je sposoban pokazao je i kada je jesenas okupio dalmatinske gospodarstvenike i pronašao 40 milijuna kuna za kupnju dionica. Kerum bi trebao nastaviti posao u Hajduku", kaže Srna  i dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne govorim ovo iz političkih razloga, ni politika ni lokalni izbori ni najmanje me ne zanimaju niti sam se time ikada bavio. Moja jedina želja je jak Hajduk, klub koji će pobijeđivati i na međunarodnoj sceni. I zato Hajduk mora voditi čovjek koji ima viziju uspjeha. Sigurno neću ja birati tko će to biti, ali valjda imam pravo reći da Hajdukovog Ahmetova vidim u Kerumu. Naravno, oko njega moraju biti ljudi koji razumiju nogomet i žele raditi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo