'SRAM VAS BILO, ORLOVI' / Srbija dobila bolnu šamarčinu!

Image
Foto: blic.rs

Srpska reprezentacija je doživjela još jedan nogometni debakl. Porazom od Slovenije ostala je bez plasmana na EURO, a tamošnjim mediji traže krivca za ovaj veliki krah srpskog nogometa.

12.10.2011.
10:16
blic.rs
VOYO logo

Nogometaši Srbije nisu uspjeli iskoristiti priliku u posljednjem kolu, porazom u Mariboru od slovenske reprezentacije 0:1 ostali su i bez dodatnih kvalifikacija za EURO 2012. godine.

Srpski mediji obrušili su se na svoju reprezentaciju te se bacili u potragu za krivcem za ovaj, kako ga nazivaju, veliki šamar srpskom nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sram vas bilo, orlovi!", vrišti s naslovnice beogradskog Pressa, dok Blic.rs na svojim stranicama traži krivca za krah srpskog nogometa te prenosi riječi slovenskog vratara Handanoviča koji je srpskoj javnosti otkrio da su se uoči izvođenja najstrože kazne (koju nije iskoristio Nemanja Vidić op.a.) njihovi nogometaši žestoko raspravljali tko će uopće pucati jedanaesterac.

Kurir je, pak, na svojoj naslovnici objavio zahvalu srpskim nogometašima naslovom: "Momci, hvala što ste nas poštedjeli muka u baražu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nešto zapadnije, u susjednoj Bosni i Hercegovini, radost zbog remija protiv Francuske i ulaska u dodatne kvalifikacije za EURO. Iako nisu uspjeli svladati Francuze, Sušićevi izabranici su većim dijelom utakmice bili bolji od Francuza, a pozitivne reakcije na igru njihovih reprezentativaca dolaze sa svih strana.

Srbija se od EURO-a oprostila, a Hrvatska i BiH iščekuju četvrtak i ždrijeb dodatnih kvalifikacija, koji će ih možda i spojiti u borbi za nastup na prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo