Spursi i Schalke idu dalje

Image

Plasman u četvrtfinale izborili su Tottenham i Schalke. Spursi su u Londonu odigrali 0:0 i izbacili Milan, dok je Schalke pobjedom 3:1 u Gelsenkirchenu izbacio Valenciju.

9.3.2011.
21:45
VOYO logo

Nogometaši Tottenhama i Schalkea prošli su u četvrtfinale Lige prvaka, te se tako pridružili Barceloni i Šahtaru, koji su to izborili u utorak.

Tottenham je na svom stadionu White Hart Lane odigrao 0:0 s Milanom, te obranio prednost od 1:0 iz prve utakmice u Milanu. U nervoznoj utakmici bez nogometne ljepote od prve minute su za Tottenham zaigrali Luka Modrić i Vedran Ćorluka. Tottenham je po prvi puta u četvrtfinalu Lige prvaka, a nakon duge pauze zbog ozljede u drugom je dijelu zaigrao i Gareth Bale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schalke je na svom stadionu u Gelsenkierchenu u puno aktraktivnijoj utakmici porazio Valenciju s 3:1, te s ukupnim rezultatom 4:2 po drugi puta, nakon 2008, prošao među osam najboljih klubova Europe. Valencija je povela s 1:0, a pogodak za 2:1 Schalkea postigao je švicarski Hrvat Mario Gavranović. Valencia je kod 2:1 u 90. minuti imala stopostotnu priliku za pogodak i prolaz, ali je njemački vratar Manuel Neuer čudesno obranio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo