Španci rutinski protiv Nigerije, Urugvaj deklasirao Tahiti (VIDEO)

Poznati svi polufinalisti Kupa konfederacija

24.6.2013.
2:16
VOYO logo

Svetski i evropski šampion u fudbalu Španija savladala je selekciju Nigerije sa 3:0 (1:0), dok je Urugvaj potvrdio polufinale ubedljivom pobedom nad Tahitijem od 8:0 (4:0) u poslednjem kolu B grupe Kupa Konfederacija.

http://videa.hu/player?v=usermDEYLFmEeEEL Izabranici selektora Visentea del Boskea nisu blistali protiv prvaka Afrike, ali su ipak stigli do rutinske pobede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već u trećem minutu Žordi Alba je načeo Nigeriju, koja je do kraja prvog dela igre imala nekoliko solidnih prilika da stigne do izjednačenja. U 62. minutu na 2:0 povisio je Fernando Tores, a konačan rezultat postavio je svojim drugim pogotkom defanzivac Barselone u 88. minutu.

Selekcija Španije će u polufinalu, 27. juna igrati protiv Italije i to će biti repriza finala Evropskog prvenstva od prošle godine koje je "crvena furija" rešila u skladu sa svojim nadimkom pobedom od 4:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/player?v=dRTb130bImy5FylP Urugvaj je prema očekivanjima deklasirao nejaki Tahiti koji je na Kupu konfederacija na kraju primio čak 23 gola.

Četvorostruki strelac za Urugvajce bio je izuzetno raspoloženi Abel Ernandez a dva gola dao je Luis Suares (82. i 90). Po jednom su mrežu rivala zatresli Perez i Nikolas Lodeiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Selekcija Urugvaja će u polufinalu, 26. juna, odmeriti snage sa domaćinom i prvoplasiranim timom A grupe, Brazilom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike