SMJENA NA ČELU HAJDUKA / Špaco smijenjen, Mršić najizgledniji nasljednik

Image

Nakon tri uzastopna poraza, Stanko Poklepović više nije Hajdukov trener. Klupsko čelništvo u potrazi je za njegovim nasljednikom, a najčešće spominjano ime je one Stanka Mršića.

28.10.2010.
14:45
VOYO logo

SPLIT - Nogometni klub Hajduk na svojoj službenoj internetskoj stranici objavio je kako Stanko Poklepović više nije trener prve momčadi, a da će poslijepodnevni trening u četvrtak voditi dosadašnji Špacin pomoćnik Joško Španjić.

Sportski direktor Hajduka Ivica Kalinić izjavio je kako postoji mogućnost da Španjić vodi momčad i u subotnjem prvenstvenom susretu protiv Hrvatskog dragovoljca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je u potrazi za Poklepovićevim nasljednikom, a kao glavni kandidat figurira sadašnji trener Cibalije Stanko Mršić.

Da je Mršić vrlo blizu klupi Hajduka potvrđuje i to da je Cibalia za petak sazvala konferenciju za novinare na kojoj će tema biti "slučaj Hajduk".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskusni Poklepović morao je napustiti mjesto trenera Hajduka nakon što je momčad izgubila tri utakmice zaredom. Prošloga tjedna je u četvrtak Hajduk izgubio sa 0-2 na gostovanju kod Zenita u Sankt Peterburgu u Europskoj ligi, u nedjelju je u susretu 12. prvenstvenog kola sa 2-1 bolja od Hajduka bila Cibalia, a u srijedu je Splićane u osmini finala hrvatskog Kupa sa 1-0 na Poljudu svladala Istra 1961. i tako ga izbacila iz daljnjeg natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo