PETKO POWER / Udarac zlata vrijedan: Čudesan podatak o Petkovićevu pogotku protiv Brazila će vas šokirati, pa to može samo on

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Bruno Petković postigao je pogodak protiv Brazila u četvrtfinalu SP-a

13.12.2022.
9:34
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je u ponedjeljak posljednji trening uoči današnjeg susreta protiv Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva u Dohi.

Image
NE VIDIMO PROBLEM /

Argentinci tvrde da je Dalićeva izjava razljutila Messija, od našeg trenera rade provokatora

Image
NE VIDIMO PROBLEM /

Argentinci tvrde da je Dalićeva izjava razljutila Messija, od našeg trenera rade provokatora

U kampu hrvatske reprezentacije u Dohi, Al Ersal 3 opuštena je atmosfera, a da se nešto važno događa vidljivo je tek po broju novinara koji "opsjedaju" bazu Vatrenih. Od utakmice s Brazilom sve je teže pronaći mjesto za stolom u press centru, ili za kameru uz teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najvažnija je vijest da su svi igrači trenirali, što je najavio i hrvatski izbornik Zlatko Dalić na jučerašnjoj novinarskoj konferenciji. Vatreni nakon spektakularne pobjede nad Brazilom u četvrtfinalu idu na noge drugom južnoameričkom velikanu - Argentini.

Image
Foto: Profimedia

Maher

Nije to bilo tako davno, dapače, svi se dobro sjećaju velikog slavlja nad Brazilom nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. Bila je to žustra borba koja je otišla u produžetke. Tamo su Brazilci preko Neymara došli do vodstva od 1:0, a onda je na scenu došao Bruno Petković. Dinamova devetka je krasno pogodila donji kut Alissonova gola nakon sjajnog proigravanja Mislava Oršića i bacila cijelu Hrvatsku u delirij.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A jedan nevjerojatan podatak veže se uz pogodak našeg Petkovića protiv Brazila. Naime, Petko je za Hrvatsku u 2022. godini odigrao šest utakmica. Igrao je protiv Danske, Saudijske Arabije, a potom protiv Kanade, Belgije, Japana i Brazila. Ukupno je na terenu proveo 243 minute, a u tim utakmicama uputio je samo jedan udarac prema protivničkim vratima. Da, dobro ste pročitali. Riječ je o udarcu koji je Hrvatskoj donio penale, a na kraju i polufinale Svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Često mu se predbacuje da se ne ponaša kao prava "devetka", ali očito to nije ni potrebno. Zna Petko kad treba pucati po golu, a bome i kada zabiti pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo