JOŠKO KAO ROCKY / Najnovije informacije o Gvardiolu koji je sinoć krvavog lica završio u bolnici: 'Ima slomljen nos. Izgledao je poput boksača nakon 12 rundi'

Image
Foto: Profimedia

Joško Gvardiol igrat će na SP-u, ali vrijedi pričekati dodatne nalaze o stanju njegove ozljede, odnosno hoće li nositi masku na licu na turniru u Kataru

10.11.2022.
7:26
Profimedia
VOYO logo

Standardni hrvatski nogometni reprezentativac Joško Gvardiol sinoć je u Leipzigu protiv Freiburga (3-1 slavlje Leipziga) zadobio ozljedu koja je zabrinula hrvatsku javnost, a vjerujemo izbornika Zlatka Dalića.

Image
Draga J.Lo, čekam te u Leipzigu' /

Gvardiolu plješću i Hrvati i Nijemci, mali igra kao na plejci: 'Privlače me starije žene'

Image
Draga J.Lo, čekam te u Leipzigu' /

Gvardiolu plješću i Hrvati i Nijemci, mali igra kao na plejci: 'Privlače me starije žene'

Prijateljska vatra

Hrvatski branič se u 17. minuti sudario u skoku sa suigračem Willijem Obranom i nakon žestokog udarca srušio se na tlo. Travnjak je napustio s maramicom u nosu i porezotinom ispod oka. Izgedao je poput boksača, nego nogometaša, onako krvavog lica. Baš kako je Marco Rose, trener Leipziga kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izgledao je poput boksača nakon 12 rundi".

Gvardiol je napustio travnjak krvavog lica nakon sudara glavama u ranoj fazi ogleda RB Leipziga i Freiburga. Dugo mu se na travnjaku ukazivala pomoć, a potom je bio prebačen u bolnicu iz koje se čekala točna dijagnoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Njegov trener Marco Rose na konferenciji za medije nakon susreta rekao je da je čuo da je Gvardiolu slomljen nos, javlja ligainsider.

'Čuo sam da mu je slomljen nos'

"Čuo sam da mu je slomljen nos. Natečeno mu je područje oko oka. Nalikuje na boksača nakon dvanaest rundi protiv jakog protivnika", izjavio je trener Leipzigova Marco Rose nakon utakmice u kojoj je Leipzig stigao do pobjede 3:1. Hrvatska SP otvara utakmicom protiv Maroka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako još nisu objavljeni rezultati Gvardiolovih nalaza s pregleda u bolnici, Nijemci pišu da Gvardiolova ozljeda nije takva da njegov nastup na utakmicama Svjetskog prvenstva nije pod znakom pitanja. Za očekivati ​​je da će Gvardiol ondje igrati sa zaštitnom maskom na licu, ali za Dalića svakako najbitnije, trebao bi biti spreman za nastupe. Hrvatska prvu utakmicu na Mundijalu igra 23. studenoga protiv Maroka. U skupini F potom će igrati s Kanadom (27. studenoga) i Belgijom (1. prosinca).

Ne zna se još hoće li igrati u subotu

Ostaje za vidjeti hoće li Gvardiol opet biti na raspolaganju u posljednjoj utakmici za svoj klub prije zimske stanke kod SV Werder Bremena (subota, 15:30). Osim Gvardiola, drugi središnji braniči Abdou Diallo (problemi s koljenima) i Mohamed Simakan (problemi s leđima) također su patili nakon utakmice u Freiburgu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Gvardiol je uvršten na popis igrača koje će izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić voditi na Svjetsko prvenstvo u Katru. Njegov eventualni izostanak s turnira bio bi hendikep za ambicije hrvatske reprezentacije na svjetskoj smotri, no, prema pisanju njemačkih medija, od toga ne treba strahovati.

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo