HNS OBJAVIO / Marko Livaja i novi spasitelj Zlatka Dalića propustit će barem prvi dio okupljanja

Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Liječnička služba hrvatske reprezentacije bit će u kontaktu s obojicom igrača te će, ovisno o razvoju situacije i eventualnom negativnom testu nakon nestanka simptoma, u dogovoru izbornika Zlatka Dalića, igrača i liječničke službe biti razmotrena mogućnost njihovog priključivanja reprezentaciji

31.5.2022.
10:09
Srecko Niketic/PIXSELL
VOYO logo

Napadači hrvatske reprezentacije, Marko Livaja i Petar Musa, propustit će barem prvi dio okupljanja povodom lipanjskih utakmica Lige nacija, javlja službeni HNS na svojem web izdanju.

Image
ŠTO ĆE PODUZETI? /

Zlatko Dalić ima glavobolje, eskalirao je gorući problem hrvatske nogometne reprezentacije

Image
ŠTO ĆE PODUZETI? /

Zlatko Dalić ima glavobolje, eskalirao je gorući problem hrvatske nogometne reprezentacije

Imali određene simptome

Livaja i Musa su nakon pojave određenih simptoma u ponedjeljak napravili PCR testove koji su pokazali da su pozitivni na virus SARS-CoV-2, zbog čega se neće moći priključiti suigračima na okupljanju za utakmice Lige nacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liječnička služba hrvatske reprezentacije bit će u kontaktu s obojicom igrača te će, ovisno o razvoju situacije i eventualnom negativnom testu nakon nestanka simptoma, u dogovoru izbornika Zlatka Dalića, igrača i liječničke službe biti razmotrena mogućnost njihovog priključivanja reprezentaciji.

Ove sezone Musa zabio 11 golova

Za spomenuti kako se Petar Musa nameće kao riješenje gorućeg problema hrvatske nogometne reprezentacije, a to je neefikasnost napadača. Musa je ove sezone zabio 11 pogodaka u portugalskoj ligi te upisao i tri asistencije. Dvadeset i šest puta je igrao u prvoj postavi od 27 susreta. Stoga, postavlja se pitanje, bi li Petar Musa mogao bi riješiti najveći problem Vatrenih, onaj u napadu, problem napadača kojeg izbornik traži praktički od Marija Mandžukića?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, Petar Musa od sljedeće će sezone igrati za Benficu. Portugalski velikan je nedavno objavio da je potpisao dogovor s Boavistom o transferu Muse te da je hrvatski nogometaš potpisao petogodišnji ugovor. 

Boavista ga je ranije kupila za 3.5 milijuna eura od praške Slavije, a pet milijuna eura prodala ga je Benfici, javlja portugalski Mais Futebol. Musa bi trebao zamijeniti zvijezdu lisabonskog kluba Darwina Nuneza koji je blizu odlaska iz kluba za čak 70 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo