STIŽE REAKCIJE / 'Ukrao' nagradu Gvardiolu pa poručio: 'Nikada neću zaboraviti sve ovo što se dogodilo na prvenstvu'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Novi svjetski nogometni prvak je Argentina, u finalnom susretu na Lusail stadionu Argentinci su nakon jedanaesteraca bili bolji od Francuske sa 7-5 (3-3, 2-2, 2-0) čime su po treći put u povijesti postali prvaci.

18.12.2022.
21:47
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Premda su Argentinci vodili 2-0 do 80. minute, a potom i 3-2 u produžecima, na kraju je odluka pala u jedanaestercima gdje su Argentinci ipak slavili i na kraju emotivno proslavili treću svjetsku krunu u povijesti.

Image
'O OVOME SAM SANJAO CIJELI ŽIVOT' /

Messi nakon osvajanja Mundijala otkrio hoće li se povući u reprezentativnu mirovinu

Image
'O OVOME SAM SANJAO CIJELI ŽIVOT' /

Messi nakon osvajanja Mundijala otkrio hoće li se povući u reprezentativnu mirovinu

„Ne mogu vjerovati da smo toliko patili u ovoj utakmici. Ali smo još jednom pokazali da ova momčad stvarno može sve. Ponosan sam na sve, na apsolutno svakog igrača, na sve naše navijače. Uz sve udarce koje smo primili kroz finale ostali smo na nogama, a to ovu pobjedu dodatno čini još emotivnijom. Želim poručiti našim navijačima da uživaju i slave. Ovo je povijesni trenutak za Argentinu. Finale? Bila je to savršena utakmica“, rekao je nakon velikog slavlja izbornik Argentine Lionel Scaloni, dok je slično razmišljao i jedan od junaka Argentine, vratar Emiliano Martinez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Strašno smo patili, ali smo se uvijek uspjeli vraćati natrag. Utakmica je bila strašno zahtjevna, ali naša je sudbina očito da patimo. Sada živimo trenutke o kojima smo sanjali, nemam prave riječi za opisati ovu sreću. Obrana u produžecima? Sva sreća da sam to zaustavio nogom, sva sreća“, govorio je Martinez, inače najbolji vratar ovog prvenstva.

Oglasio se i veznjak Enzo Fernandez, koji je ispred našeg Joška Gvardiola proglašen najboljim mladim igračem Svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikada neću zaboraviti sve ovo što se dogodilo na prvenstvu i u ovom finalu. Neprocjenjivo je što sam dobio uopće priliku igrati za našu zemlju na prvenstvu. Uz to, još smo otišli do kraja. Ovo je nevjerojatno, a Messi je ovo zaslužio više od bilo koga drugoga. Sretan sam zbog njega, on je naš vođa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo