LOKOSI NA VRHU / Solo prodor i bomba pod gredu Matiasa Chaga

U prvom susretu 7. kola Prve HNL Lokomotiva je kao domaćin na stadionu u Maksimiru pobijedila Zadar, a najljepši trenutak utakmice bio je odličan prodor i pogodak Kamerunca Matiasa Chaga.

24.8.2013.
19:00
VOYO logo

Zadar se nije loše držao prvih 25 minuta, ali je na Maksimiru pao praktički bez ispaljenog metka. Domaći su do pogotka stigli su završnici prvog dijela. Mišić je izveo korner, a stoperski par Barbarić-Mesarić donio je prednost. Vratar Matković prvo je odbio udarac Barbarića, ali je otpadak glavom u mrežu pospremio Leonard Mesarić, drugi pogodak sezone za Lokomotivinog 30-godišnjeg kapetana.

Nastavak je opet donio bolju igru Lokomotive, pa je vrlo brzo stigao najljepši trenutak utakmice. Matias Chago neopreznim Zadranima ukrao je jednu loptu i nakon solo akcije fantastično pogodio pod gredu. Prvi pogodak sezone za Kamerunca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja Zadar je mogao do pogotka. Prvo je Bručić blokom u zadnji čas zaustavio Begonju, a nakon toga najbolju priliku za goste ne koristi Nijemac Marcel Heister čiji udarac brani Picak.

"Zasluženo smo pobijedili. Utakmica nije bila neka kvalitetna kao što smo očekivali, bitno je za nas da smo dobili da utakmicu s Hajdukom možemo spremiti u miru. Hajduk možda nikad nije bio bolji i očekujem puno više ljudi u Maksimiru nego što je bilo danas", rekao je Tomislav Ivković, trener Lokomotive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvi gol smo im dali iz poklona, drugi isto iz čiste naše lopte. Nema se tu što dalje mozgati ni analizirati, oni su bili bolji za ta dva gola i ja im čestitam", komentirao je zadraski strateg Ferdo Milin.

Za Lokomotivu odmora nema, već u srijedu u Zagreb stiže Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo