PRVACI SVLADALI TORONTO / Solidna partija Ukića

Image

Hrvatski reprezentativac Roko Leni Ukić odigrao solidnu utakmicu za Raptorse. Za 20 minuta ubacio sedam poena i imao četiri asistencije te dvije ukradene lopte.

24.11.2008.
7:34
VOYO logo

Aktualni NBA prvaci Boston Celtici pobijedili su na gostovanju Toronto Raptorse 118:103, a hrvatski reprezentativac Roko Leni Ukić postigao je sedam koševa za domaći sastav. Ukić je odigrao 20 minuta, a uz sedam koševa upisao je i četiri asistencije, dvije ukradene, ali i pet izgubljenih lopti. Iz igre je gađao 3/6, s linije slobodnih bacanja 1/1, a imao je i jedan promašaj za tricu.

Boston, kojem je to bila 13. pobjeda ove sezone, te peta uzastopce, predvodilo je čak sedam igrača s dvoznamenkastim brojem koševa. Najviše su zabili Ray Allen (21), Kevin Garnett (15), Rajon Rondo (15) i Tony Allen (15), dok su domaćine predvodili Chris Bosh (24), Andrea Bargnani (14) i Anthony Parker (14).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Denver Nugettsi po odlasku Iversona i dolasku Billupsa igraju sjajno pa su pobjedom protiv Chicago Bullsa 114-101 upisali osmu pobjedu u deset utakmica.

Presudila je zadnja četvrtina koju je Denver dobio 31-16, a svi ključni igrači Nuggetsa sjajno su odradili ogled. Carmelo Anthony je ubacio 21 poen uz 13 skokova i osam asistencija. Kenyon Martin je dodao 26 uz osam skokova, a Chauncey Billups 21 uz osam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Košarkaši Minnesota Timberwolves napravili su iznenađenje te su, pobijedivši Detroit Pistonse sa 106-80, stigli do prve gostujuće pobjede.

Inače, Minnesota je ostvarila i tek treću pobjedu u 13 odigranih utakmica, a Detroit je potvrdio aktualnu krizu jer im je ovo treći poraz u zadnje četiri utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji igrač Minnesote bio je organizator igre Randy Foye koji je ubacio 23 poena i imao čak 14 asistencija (rekord karijere).

Najbolja momčad lige su i dalje LA Lakersi, sa samo jednim porazom. Na svom su terenu sa 118-108 pobijedili Sacramento Kingse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo