OGLAS

UOČI SUSRETA S ARGENTINOM / Šok u hrvatskom kampu: Rusi Vatrenima odbili jako bitan zahtjev uz dosta neuvjerljivo obrazloženje

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Umjesto bicikala Hrvatima je predložena uporaba bazena, koje je lako kontrolirati, ali reprezentacija je to odbila, kao i dva bicikla

19.6.2018.
16:34
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Ruska savezna sigurnosna agencija FSB zabranila je isporuku 30 bicikalahrvatskoj reprezentaciji koji bi poslužili za trening, pravdajući taj potez sigurnosnim razlozima i rizicima, izvještavaju ruski portali.

Hrvatska reprezentacija, kojoj je baza resort Šumska rapsodija u Lenjngradskoj oblasti, zatražila je, piše portal 47 news, 30 bicikala za trening, no odobrena su joj samo dva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po pisanju portala, FSB se boji da bi se Hrvati na biciklima mogli otići van kontrole i tako upasti u opasnosti zbog susreta s mještanima, a ideja da ih prate zaštitari na biciklima odbijena je jer ne bi mogli pratiti vrhunske sportaše u dobroj formi.

Umjesto bicikala Hrvatima je predložena uporaba bazena, koje je lako kontrolirati, ali reprezentacija je to odbila, kao i dva bicikla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FSB, kako se napominje, ističe da hrvatska vrsta uživa najvišu razinu sigurnosne zaštite, što uključuje svakodnevnu provjeru zemljišta uz resort uz pomoć posebno obučenih pasa, a nakon treninga tereni se zatvaraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Dosje Jarak
Hell's kitchen
Obiteljske tajne
Bicemo prvaci sveta
default_cta
Poseta
Love Island: All stars
San snova
Šetnja s lavom
Moj pas Marmaduke
default_cta
Megadance
Vozi moj auto
Maša i medvjed
Ljubavna zamka
U klinču
default_cta
Savršene majke
Lijek za život
VOYO logo