Real na vrhu Primere / Sociedad šokirao očajnu Barcelonu

Image
Foto: AP

Barca je s 60 bodova prepustila vodstvo Real Madridu, koji je ranije na Bernabeu porazio Elche s 3-0, dok je Atletico Madrid treći s 60 bodova, ali i utakmicom manje.

23.2.2014.
16:42
AP
VOYO logo

Nogometaši Barcelone doživjeli su težak poraz u 25. kolu Primere kod Real Sociedada (1-3), a taj bi poraz katalonsku momčad mogao koštati naslova prvaka.

Baski su zasluženo slavili protiv Barcelone, a pobjeda je mogla biti izražena čak i većom razlikom. Barcine zvijezde Leo Messi i Neymar posve su razočarali u San Sebastianu, a bila je to i najlošija utakmica Barcelonine obrane u dosadašnjem dijelu Primere. U 36. minuti Alexandre Song je autogolom donio vodstvo domaćina, Messi je poravnao u 36. minuti, a u drugom dijelu je Real Sociedad poptuno razbio do danas vodeću momčad lige pogocima Antoinea Griezmanna (54) i Davida Zurutuze (59). Barca je s 60 bodova prepustila vodstvo Real Madridu, koji je ranije na Bernabeu porazio Elche s 3-0, dok je Atletico Madrid treći s 60 bodova, ali i utakmicom manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije su Celta i Getafe u Vigu odigrali 1-1, a bivši igrač Dinama Sammir opet je bio na klupi i još čeka svoj prvijenac za momčad iz predgrađa Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo