POVRATAK LEGENDE / Slavni Papin se vraća na travnjak

Image

Bivši najbolji nogometaš Europe Jean-Pierre Papin (45) vraća se na nogometne terene i to kao igrač regionalnog kluba Facture-Biganos Boiens.

5.1.2009.
17:59
VOYO logo

Jedan od najboljih francuskih nogometaša svih vremena Jean-Pierre Papin (45) vraća se na nogometne terene i to kao igrač regionalnog kluba  Facture-Biganos Boiens. 

Bivši najbolji igrač Europe (1991) i nekadašnji napadač Marseillea, Milana i Bayerna karijeru je zaključio 1998. godine i posljednjih se godina bavio trenerskim poslom, međutim prihvatio je ponudu predsjednika kluba Patricea Rosselota, te trenera Thierry Castetsa koji je njegov veliki prijatelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Božična čuda se ipak događaju. Dolazak Papina u naš klub je poklon za naše navijače. Dečki će sasvim sigurno od njega mnogo toga naučiti," kazao je Rosselot. 

Papin je za francusku vrstu odigrao 54 utakmice i postigao 30 pogodaka, a tijekom uspješne igračke karijere osvojio je 12 naslova, među kojima i europski naslov s Milanom 1994. godine, Kup Uefa u dresu Bayerna (1996), četiri titule francuskog prvaka, te dva "scudetta". Kao trener je vodio Bassin, Strasbourg i Lens.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo